filip flisar Svet24.si

FOTO: Ko slovenski vrhunski športniki postanejo ...

Marieke Vervoort Svet24.si

Paraolimpijka izbrala evtanazijo in se poslovila ...

mačka Dobra karma

Vsak odtenek mačjega kožuščka nosi posebno ...

nomago, avtobus Svet24.si

Šofer "zaradi varnostnih razlogov" dijakinj ni ...

ad Odkrito.si

Zdravljenje atopijskega dermatitisa je zahtevno, ...

Selena Gomez Najstnica.si

Selena Gomez v novi pesmi govori o Justinu ...

Primoz Roglic, Lora Klinc Njena.si

Primož Roglič objavil sina, s katerim sta si ...

Radijski voditelj tulil od bolečin
| V.M.

Radijski voditelj tulil od bolečin

Herceg na depilaciji., Radio Antena

Voditelja Hitradia Antena Jean Frbežar in Jerica Zupan, ki vsak delovnik zbujata poslušalce od šestih do desetih, sta vajencu Maticu Hercegu pripravila nov izziv, zaradi katerega je kričal, kot da ga »dajejo iz kože«.

22-letni voditelj najprej sploh ni vedel kam ga peljejo. Njegova prva misel je bila, da ga čaka nekaj neprijetnega. »Že prejšnji teden so me peljali na razvajanje, tako da sem slutil, da se to ne bo zgodilo dvakrat,« je v smehu dejal Matic, ki so ga odpeljali v sobo z masažno mizo.

Foto: Radio Antena - Herceg na depilaciji.

Najprej je mislil, da ga čaka nega obraza, ko pa je na obrazu začutil nekaj vročega, je vedel, da temu ni tako. »Med obrvema sem imel vroč vosek, čakala me je depilacija. No, obrvi so bile samo uvertura v pravi izziv,« je povedal radijec, ki se je nato prepustil še depilaciji nog.

»Bilo je izjemno boleče, nikoli v življenju ne bi tega ponovil. Še dobro, da je bila ta hiša na samem, ker bi drugače mislili, da koga »koljejo«. Definitivno sem to storil prvič in zadnjič. Sem se sicer upiral, ampak kozmetičarka Petra je bila kar kruta. Take bolečine res nisem vajen,« je sklenil Matic.