Sončni mrk Dobra karma

5. junij 2020: začetek sezone mrkov! Kaj to ...

7 Svet24.si

To so najbolje plačani zvezdniki na svetu

marko-perkovic-thompson_pl6 Reporter.si

Hrvaški pevec Thompson bo lahko od Slovenije ...

Bolnišnica jesenice, jeseniška bolnišnica Svet24.si

Okužena medicinska sestra v jeseniški ...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

magnifico Odkrito.si

Kaj Magnifico pravi o Janševem tvitu?

Darja Gajšek Njena.si

Je Darjo Gajšek strah, da bi jo fotografirali v ...

Radijski voditelj tulil od bolečin
| V.M.

Radijski voditelj tulil od bolečin

Herceg na depilaciji., Radio Antena

Voditelja Hitradia Antena Jean Frbežar in Jerica Zupan, ki vsak delovnik zbujata poslušalce od šestih do desetih, sta vajencu Maticu Hercegu pripravila nov izziv, zaradi katerega je kričal, kot da ga »dajejo iz kože«.

22-letni voditelj najprej sploh ni vedel kam ga peljejo. Njegova prva misel je bila, da ga čaka nekaj neprijetnega. »Že prejšnji teden so me peljali na razvajanje, tako da sem slutil, da se to ne bo zgodilo dvakrat,« je v smehu dejal Matic, ki so ga odpeljali v sobo z masažno mizo.

Foto: Radio Antena - Herceg na depilaciji.

Najprej je mislil, da ga čaka nega obraza, ko pa je na obrazu začutil nekaj vročega, je vedel, da temu ni tako. »Med obrvema sem imel vroč vosek, čakala me je depilacija. No, obrvi so bile samo uvertura v pravi izziv,« je povedal radijec, ki se je nato prepustil še depilaciji nog.

»Bilo je izjemno boleče, nikoli v življenju ne bi tega ponovil. Še dobro, da je bila ta hiša na samem, ker bi drugače mislili, da koga »koljejo«. Definitivno sem to storil prvič in zadnjič. Sem se sicer upiral, ampak kozmetičarka Petra je bila kar kruta. Take bolečine res nisem vajen,« je sklenil Matic.