900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nataša Gorenc pobegnila negativcem

14. 10. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
Natasa Gorenc4

Nataša Gorenc foto: Dušan Dikič Lajovic

Nataša Gorenc ima dovolj negativnih oseb v svojem življenju, ki se veselijo njenih padcev in ji ne privoščijo uspeha. Da bi končno zadihala s polnimi pljuči, je sklenila, da je čas, da odkoraka naprej in jih pusti za seboj. Kot običajno, pa ima moder nasvet tudi za vse vas …

»Prepoznajte negativce v svojem življenju in stran od njih! Pa še to, za to ne "rabite" hoditi daleč, ozrite se v kar čez ramo! Osebnostna rast pomeni odmik od ljudi, ki ne rastejo s tabo. Ki te ne podpirajo, ki se ne veselijo s tabo. Ko se ti začno odvijati stvari v pravo smer. Pa tudi, če so ti ljudje v vašem najbližjem krogu. Žal je tako,« razmišlja cenjena osebna trenerka Nataša Gorenc, ki je nevšečnosti, ki ji že dalj časa žalostijo srce, strnila v zapis na družbenem omrežju.

Kot je pojasnila, je sprejemanje tega, da ji bližnji ne privoščijo sreče, zanjo najtežji del procesa, a hkrati tudi najbolj poučen. »Ker imam v tem smislu res visok prag tolerance. Od ljudi v smislu neke podpore ne pričakujem veliko. Bolj minimalno. A to iskreno. Majhne geste, ki v težkih momentih pomenijo zlato. Vedno menim, da jaz bom pa že nekako. A vseeno ... zaboli, ko vidiš, da ti dejansko nekateri ne privoščijo ... da gre tvoja pot navzgor! Uživajo takrat, ko se valjaš v blatu ... ampak takrat tega ne vidiš, ker imaš preveč dela s tem, da se izkoplješ ven! Ne vidiš, da si s tvojo nesrečo polnijo baterije! Ker je to zanje tolažba ... za njihova neizživeta življenja! Ne vidiš ..., da ti zavidajo tvoj pogum ... Pogum za spremembe ... Ker ne jamraš, ampak ukrepaš! Ker slediš svojemu srcu! Ti jih celo držiš blizu ... Ker meniš, da ti hočejo dobro ... In so v tvojem srcu ... A energija, dejanja ... jih vedno bolj izdajajo ... vsak se enkrat pokaže v pravi luči ... Pomanjšujejo tvoje uspehe ali jih ignorirajo! Ko tema nanese na to, jo spremenijo ali pa se malce ponorčujejo... Obrazna mimika se jim popači, ker ne morejo skriti foušije! Tako da je že tebi nerodno in se začneš nevede opravičevati, ker si vesel in dobre volje! In se še sam ujameš v to, da hitro navržeš kakšno slabo informacijo, da jih potolažiš! Tisti, ki stalno jamrajo in te opominjajo na tvoje padce... Stalno dvomijo vate! Te strašijo, češ kako se boš pa znašel, če se ti zgodi to pa to...Ne ponujajo nobene rešitve, ampak samo negativo! In vsakič znova se v njihovi družbi počutiš slabo ... Žalosten si ... ker vse, kar hočeš je, da srečo deliš ... tudi z njimi ... A si ne dovolijo ... biti srečni s tabo ... ker niso srečni s sabo ... Zato je čas za premik naprej ... s težkim srcem, ampak ja ... saj veste, pravijo da ljudje pridejo in gredo,« je v svoji modro obarvani izpovedi razkrila Nataša in za zaključek poudarila, da je potrebno ostati zvest samemu sebi, pravi ljudje pa bodo že prišli v pravem trenutku.

prejšnji članek
Ksenija iz Kmetije znova v bitki – se je rak vrnil?
Resničnostni šovi
Ksenija iz Kmetije znova v bitki – se je rak vrnil?
naslednji članek
Zmago slavila Maja Oderlap, splet navdušila morska pravljica
Resničnostni šovi
Zmago slavila Maja Oderlap, splet navdušila morska pravljica