mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bo zaradi poroke končala pevsko pot?

20. 10. 2019; 07.00
Avtor: Nova
nina-donelli

- foto: Rok Maver

Priljubljena pevka Nina Donelli si je pred kratkim nadela poročno obleko. Seveda bi logično pomislili, da se je poročila, ampak ni tako. Tako se je oblekla le zaradi videospota za novo pesem. Slišali pa smo, da poročno obleko tudi sicer namerava v kratkem obleči, in to zares! Pevka, ki je sicer še pred kratkim zagotavljala, da je samska, naj bi si našla partnerja, najbolj presenetljivo pa je, da naj bi se zaradi ljubezni odrekla karieri. Čedalje glasnejše so namreč govorice, da bo zapustila slovenske in hrvaške odre, ki jih osvaja že leta.

»Poročila, nehala peti?« je bila začudena priljubljena pevka, ko smo jo vprašali o govoricah. »Kariera mi pomeni vse, in glede na to, da sem vpeta v nastajanje novega singla in se ravno naslednji teden odpravljam na Mikonos snemat spot, je jasno, da ne mislim nehati peti,« je dodala.

- foto: Promocijski material

Na govorice, da si njen partner želi, da bi po poroki bila le žena in bi nehala nastopati, pa se je Nina samo glasno nasmejala: »O poroki sploh še ne razmišljam! Čeprav mi domači pravijo, da bi bila v beli zelo lepa, se pred oltarjem in v vlogi žene preprosto še ne vidim. A tudi ko se bom poročila, vem, da ne bom nehala peti. Sicer pa si moram prej še poiskati partnerja, ki me bo pri karieri podpiral, ne pa mi prepovedoval nastope. Takšnega moškega vsekakor ne bi trpela ob sebi.«

- foto: Promocijski material

Nina je bila v preteklosti tudi prizadeta in ravno zato je v ljubezni in zvezi še kako previdna. A čeprav Nina velja za samsko, mogoče to ne bo več dolgo, saj njeni sosedje poročajo, da ji nekdo vztrajno nosi darila. »Nekdo mi pred vrati pušča darila že nekaj mesecev, ampak ne vem, kdo. Nikoli se ne podpiše in nikoli ga še nisem videla,« je povedala Nina, ki se sprašuje, ali se je neznanec nemara ne boji, ker v eni izmed svojih pesmi z naslovom Jaka sam žena poje, kako močna ženska je, poleg tega pa trenira boks.

Neznancu priporočamo, naj zbere pogum in pozvoni postavni pevki, mogoče pa tako kmalu Nina ne bo več samska in bodo res peli poročni zvonovi. Samo da peti ne bo nehala, pa bo vse v redu.

-

- foto: Rok Maver

-

- foto: Promocijski material

prejšnji članek
Cavazzi oboževalka sledila do hotelske sobe
Svet slavnih
Cavazzi oboževalka sledila do hotelske sobe
naslednji članek
Snema v Španiji
Svet slavnih
Snema v Španiji