Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Slovenka zapušča britanski plesni šov

21. 10. 2019; 09.15
Avtor: K.M.
Nadiya Bychkova

Nadiya Bychkova foto: Profimedia

V svoji tretji sezoni je izpadla v petem tednu.

Včeraj sta se od tekmovanja v oddaji Strictly Come Dancing (Zvezde plešejo) poslovila slovensko-ukrajinska plesalka Nadiya Bychkova in njen letošnji soplesalec, nekdanji nogometaš David James. Za njiju je bil usoden peti teden oziroma ples jive, ki sta ga zaplesala na pesem Such a Nigh (Michael Bublé). Za svoj nastop sta prejela zgolj 16 točk, prepričala pa nista niti sodnikov, ki so vsi glasovali za Mika Bushella (športni novinar) in Katyo Jones. 

Plesalka je po izločitvi na Instagramu zapisala: "Kako neverjeten moški. Hvala ti za to neverjetno potovanje. Uživala sem v vsakem trenutku, najine dolge ure na vajah. V pogovoru. Naučila sem se tako veliko od tebe. Rada sem gledala, kako napreduješ, kako se zaljubljaš v ples. Rada sem gledala, kako uživaš v plesih, ki si se jih tako balo. Napredovanje, ki si ga pokazal, je bilo neverjetno in to je bistvo te oddaje. Tako ponosna sem nate, v čast mi je bilo, da si moj partner. Hvala za vse."

Nadiya se je letos odrezala boljše kot prejšnje leto, ko je bila s pevcem skupine Blue Leom Ryanom izločena v tretjem tednu. V svoji prvi sezoni pred dvema letoma pa je bila z igralcem Davoodom Ghadamijem izločena šele v enajstem tednu. 

Se je pa v zadnji oddaji boljše odrezal Aljaž Škorjanec, ki ostaja v tekmovanju. S soplesalko Emmo Weymouth sta si priplesalka 36 točk, druga najboljša ocena večera.

prejšnji članek
Alfi Nipič spet v bolnici
Svet slavnih
Alfi Nipič spet v bolnici
naslednji članek
Sara Rutar osupnila z drastično preobrazbo telesa
Resničnostni šovi
Sara Rutar osupnila z drastično preobrazbo telesa