Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bivši mož Saše Einsiedler bo na POP TV prenavljal domove

22. 10. 2019; 06.00
Avtor: V.M.
Tilen Pusar

Tilen Pusar foto: Matjaž Očko

Voditelj Tilen Pusar se podaja po Sloveniji, kjer bo z lastniki domov zavihal rokave ter s svežimi idejami in rešitvami popestril njihove najljubše kotičke.

Na POP TV prvo nedeljo v novembru prihaja nova oddaja, v kateri bodo lastniki domov skupaj z voditeljem Tilnom Pusarjem iskali funkcionalne rešitve za njihove skrite kotičke, domove in vrtove. Tilen Pusar se bo tako iz glasbenih, radijskih in producentskih vod preselil v domove vseh, ki bodo ob njegovih nasvetih in osvežili prostore, v katerih preživijo največ svojega časa.

Dom je slika človeka, ki v njem prebiva

To verjame tudi Tilen, ki bo električni kitari dodal kladivo, čopič in izvijač ter tako obogatil kotičke, v katerih sodelujoči preživijo največ svojega časa. Ob tem še dodaja: »Če želiš, da te dom navdihuje in polni z močjo, potem ga moraš vsaj delno zgraditi sam. Z delom lastnih rok boš svojemu prostoru tako navdahnil dobro energijo. Ljudem želim pokazati, kaj vse lahko narediš sam. Skupaj bomo tako zavihali rokave in njihove kotičke preuredili v fantastične prostore, ki so si jih vedno želeli imeti, pa jih niso znali ali zmogli narediti. Tukaj pa jim pomagam jaz, s svojimi idejami in rešitvami, predvsem pa z dobro voljo in odnosom do dela. Ob delu bomo seveda sproščeno klepetali o njihovih življenjskih zgodbah.«

Tilen Pusar foto: Matjaž Očko

V zgodbah posameznic in posameznikov, ki jim bo s svojim znanjem in rešitvami, s svojim prefinjenim občutkom za prostor priskočil na pomoč Tilen, bodo gledalke in gledalci uživali vsako nedeljo, ob 17.30 na POP TV. Že v prvi oddaji bomo lahko spoznali, kako kuhinjski kotiček v prefinjenem staromeščanskem stanovanju navdahniti v enakem stilu.

prejšnji članek
Jan Bučar v škornjih pretkanega mačka
Svet slavnih
Jan Bučar v škornjih pretkanega mačka
naslednji članek
Nicki Minaj poročena s kriminalcem
Svet slavnih
Nicki Minaj poročena s kriminalcem