sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Velika vrnitev mehiške igralke

24. 10. 2019; 08.00
Avtor: M. Š.
blanca-soto-no-te-puedes-esconder-1-nosilna

Blanca Soto foto: Profimedia

Mehiška igralka Blanca Soto se po letih premora vrača na male zaslone, in sicer kot glavna junakinja napete akcijske serije No te puedes esconder (Ne moreš se skriti).

Igralka, sicer Alma iz telenovele Sreča najde pot, v novi desetdelni seriji igra medicinsko sestro Monico, ki se s hčerko Natalio odloči, da bo pobegnila iz Mehike ter za sabo pustila bolečo preteklost, nasilnega moža in kriminalno mrežo. »Ko sem prvič prebrala scenarij, sem bila očarana. Priložnost, da igram Monico, močno žensko, ki je za svojo družino sposobna storiti nemogoče, me je najbolj pritegnila, kot igralko in žensko. Prav tako sta me prevzeli državi, kjer se zgodba dogaja – Mehika in Španija,« priznava Blanca, ki je zadnjič pred kamerami stala pred več kot tremi leti, od takrat pa se je posvečala predvsem producentskemu delu, tudi pri omenjeni seriji. »Včasih je treba videti najtemnejše trenutke življenja, da spoznamo, kako se preobrazba in lepota skrivata za vsem. Večplastnost zgodbe je tista, ki bo gledalca zagotovo pritegnila,« je prepričana Blanca, ki je februarja letos praznovala 40. rojstni dan.

No Te Puedes Esconder, Blanca Soto foto: Telemundo

No Te Puedes Esconder, Blanca Soto, Eduardo Noriega, Ivan Sanchez foto: Telemundo

»Prepričani smo, da gre za izvrstno zgodbo, ki bo očarala javnost, ne le zato, ker ima najvišjo raven kakovosti v produkciji, ampak tudi zaradi vrhunske igralske zasedbe,« je prepričan Marcos Santana, predsednik podjetja Telemundo Global Studios. Med glavnimi junaki serije sta tudi nagrajeni španski igralec Eduardo Noriega (V vsaki roki pištola, Volk) in Iván Sánchez, ki ga sicer poznamo iz telenovel Vihar in Odpuščanje ljubezni. S Telemundom je Sánchez zadnjič sodeloval v telenoveli Kraljica juga, z odlično Kate del Castillo v glavni vlogi, se je pa tokrat španski igralec prvič v osmih letih dela v Latinski Ameriki vrnil na snemanje v rodno Španijo, saj so serijo snemali tako v Mexico Cityju kot v Madridu.

Serija je premiero doživela 30. septembra, pred koncem leta pa jo bo mogoče po vsem svetu videti tudi prek Netflixa.

Sreča najde pot, Blanca Soto in Fernando Colunga foto: promo

prejšnji članek
Ben Affleck uporablja aplikacijo za zmenke
Svet slavnih
Ben Affleck uporablja aplikacijo za zmenke
naslednji članek
Jankovićevi skupaj uživali na tednu mode
Svet slavnih
Jankovićevi skupaj uživali na tednu mode