Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnica Reke ljubezni spregovorila o ločitvi

27. 10. 2019; 06.00
Avtor: K.M.
Mojca Funkl (24)

foto: PRO PLUS

Pred dvema letoma je presenetila novica, da se ločujeta slovenska igralca Mojca Funkl in Gregor Gruden. Igralka je zdaj spregovorila o času po ločitvi.

Mojca je za revijo Vklop priznala, da si zna vzeti čas zase in drugim stvarem reči ne in da v času po ločitvi večkrat preprosto odklopi. Spregovorila je tudi o tem, kako sta ločitev predstavila otrokoma. "Mislim, da sva oba poskušala v tistem času narediti, kar je mogoče, da sta čutila, da sta ljubljena in da se zgodi, ampak da je vse v redu. Je pa izziv, ker imaš različne poglede in različna mnenja. A mislim, da se da z dobro komunikacijo vse urediti, saj fantoma oba želiva dobro." 


Ste se kdaj vprašali, kako je po ločitvi delati z nekdanjim partnerjem? Mojca in Gregor to dobro vesta, saj še vedno sodelujeta v MGL-ju. 

Mojca je pred leti zaradi serije Reka ljubezni povsem spremenila svojo pričesko – iz rjavolaske se je namreč prelevila v svetlolasko, lase pa so ji tudi precej skrajšali. foto: Marko Vavpotič, M24.si

"Midva sva imela na delovnem mestu vedno SPO – strogo profesionalni odnos. Ko sva prišla v gledališče ali na prizorišče snemanja, nisva bila zakonca, nisva bila par, midva sva delala. To nama je pomagalo pri razhodu. Sicer pa se zgodi tudi, da se v gledališču ne vidiva ves teden, ker imava različne predstave in različne vaje. Vem, da mogoče kdo težko razume, da si z nekdanjim partnerjem na istem delovnem mestu, a to te lahko naredi močnejšega, bolj razumevajočega in širokega. Mora pa seveda to biti obojestransko, drugače ne gre."

prejšnji članek
Težko otroštvo Vilija Resnika
Svet slavnih
Težko otroštvo Vilija Resnika
naslednji članek
Jopa Kurta Cobaina na dražbo
Moda&Lepota
Jopa Kurta Cobaina na dražbo
#obraziavenija
obraziavenija