Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Boža zapustila šov, a ne praznih rok …

2. 11. 2019; 08.00
Avtor: V.M.
boža odhod domov

Boža foto: POP TV

Že res, da je morala zapustiti igro za 50.000 evrov, a domov kljub temu odhaja bogatejša. S seboj je namreč odnesla polno srce spominov – prav na tem posestvu, pod žarometi resničnostnega šova, je doživela največjo srečo v svojem življenju.

»To so bili moji najsrečnejši trenutki v življenju,« je tik pred odhodom dejala Boža, ki ji bo udeležba v šovu ostala v najlepšem spominu. Slabih občutkov zaradi izgubljene bitke nima, nase je ponosna, saj je dokazala, da je čustveno in fizično močna ženska, ki se ne boji ne dela, ne spopada v areni. »Ni pomemben rezultat. To je pač takšna igra, ko nekdo gre domov in to sem zdaj jaz. To pač sprejmeš, tako kot je,« je skomignila z rameni Boža, ki je imela na posestvu prav posebno vlogo.

Kot pravi, je mladim tekmovalcem predstavljala mamo, ki je skrbela, da niso bili lačni, umazani in poredni. Zlasti ji je v lepem spominu ostal dvojček Tilen, ki ga je imela priložnost spoznati nekoliko drugače kot gledalci. »Najbolj se mi je zasidral v srce, ker je takšen sočuten fant, čeprav je navzven videti kot ravbar. Ampak ni res, zelo je čuteč. Mi je rekel: 'Ker ti razvajaš mene, bom tudi jaz tebe.' In to je bilo meni res nekaj … darilo, pravzaprav,« je Boža sklenila svoje občutke ustvarjalcem šova, preden je ekipi pomahala v slovo in se vrnila v objem svoje domače družine.

prejšnji članek
Nika Zorjan zdaj tudi voditeljica
Svet slavnih
Nika Zorjan zdaj tudi voditeljica
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
Zdravje
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?