Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska pevka noseča navdušila pred polnimi Stožicami

1. 11. 2019; 10.00
Avtor: K.M.
DJT19-268

Nastja Gabor, Ema Flora Lotrič z ekipo 4 Fun in Gimmie 5 foto: Media24

Simpatična pevka z izbrancem pričakuje že drugega otroka. To pa je razlog, da je prvič v življenju nastopila pred polno ljubljansko dvorano.

V sredo se je v ljubljanskih Stožicah odvila največja zabava v duhu 90' in 00' v Sloveniji do zdaj, za njo pa so z odlično organizacijo poskrbeli Dean on the Mike, ekipe DeeJayTime, Radio Salomon in Event24. Na oder DeeJay Time Back In Time Halloween jim je uspelo zvabiti v Sloveniji dolgo pričakovano skupino Scooter, za nostalgijo pa so poskrbeli tudi številni slovenski izvajalci, kot so Dadi D.A.Z, Kingston, Anja Rupel, Flirrt, Mambo Kings, Miran Rudan, Jan Plestenjak, MZ Hektor ter hrvaški zasedbi Colonia in Karma.

Prava poslastica za nostalgike pa je bil nastop med njima. Po več kot desetletju so se namreč zbrali člani skupin 4 Fun in Gimme 5. Sicer brez Karmen Stavec in Deje Mušič, a tudi mladi Nastja Gabor in Flora Ema Lotrič sta prikazali odlično petje in odrski nastop ter navdušili z izvedbami vsem poznanim uspešnic Kraljica noči, Atlantida, Jaz potrebujem ... Skupina se je z nastopom poklonila tudi lani umrlemu članu obeh postav, Romanu Jugu.

Nastja Gabor, Ema Flora Lotrič z ekipo 4 Fun in Gimmie 5 foto: Media24

Nastja Gabor pa je pred dnevi razkrila, da s partnerjem pričakujeta že drugega otroka, prvorojenec ju je namreč razveselil lani decembra. Zato je na odru Stožič, prvič v svoji karieri, navduševala z dodatno nosečniško energijo. 

Takole je Nastja zapela enega izmed največjih hitov prejšnjega stoletja. 

prejšnji članek
Scooterji napolnili Stožice in nato žurali po Ljubljani
Svet slavnih
Scooterji napolnili Stožice in nato žurali po Ljubljani
naslednji članek
Težave v oddaji Znan obraz ima svoj glas
Resničnostni šovi
Težave v oddaji Znan obraz ima svoj glas