stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sam doma: Takšen je Kevinov brat po 28-letih!

5. 11. 2019; 11.00
Avtor: V.M.
John Heard, Sam doma

Družina McCallister foto: Profimedia

Zagotovo se spomnite Buzza, brata legendarnega Kevina McCallistera, ki je leta 1990 prvič ostal sam doma. Kaj se je zgodilo s pegastim igralcem? Veliko, za seboj ima namreč zelo nenavadno življenjsko pot ...

Devin Ratray danes šteje 42 let in se še vedno ukvarja z igralništvom. Prepoznavnosti, kakršno mu je prinesla vloga Kevinovega brata v filmu Sam doma, sicer ni presegel, je pa na svoji poti zabeležil številne stranske vloge v serijah in filmih, med bolj znane sodita serija Zakon in red ter komedija 'Life Hack'.

Glasbenik, cirkusant, morski biolog

Devin se sicer ni navduševal zgolj nad kreativnim delom pred kamero. Že od najstniških let se je denimo ukvarjal z glasbo, zato ne preseneča, da je ustvaril glasbeno zasedbo 'Little Bill and the Beckleys', kjer igra kitaro in piše pesmi. Še niste slišali za omenjeni band? Kot pišejo tuji mediji, Devin s skupino nastopa zgolj v New Yorku, kjer igralec tudi sicer živi.

Kot zanimivost naj omenimo še to, da je imel 42-letnik precej pestro življenje. Pred časom je za portal The Lad Bible razkril, kaj se mu je dogajalo po letih uspeha v legendarnem filmu Sam doma.

»Kot maturant sem pustil šolo in se pridružil cirkusu,« je pojasnil in razkril, da je zatem končal v zaporu. Čas prestajanja zaporniške kazni je nato izkoristil za učenje in tako dokončal doktorat iz morske biologije. Žal je kmalu spoznal, da kariera morskega biologa ni tisto, kar si želi v življenju, zato se je odločil, da bo sledil svojim sanjam.

»Hodim na turneje in imitiram Elvisa. Pravzaprav ne Elvisa, temveč njegove oponašalce. Imitiram Elvisove oponašalce,« je pojasnil Devin.

Devin Ratray

Devin Ratray foto: Profimedia

prejšnji članek
Iberi v Ljubljano prinesli svoje gruzijsko izročilo
Svet slavnih
Iberi v Ljubljano prinesli svoje gruzijsko izročilo
naslednji članek
Danijelov skrivni odhod padel v vodo
Svet slavnih
Danijelov skrivni odhod padel v vodo