luka doncic anamaria goltes Svet24.si

FOTO: Anamaria objavila fotografijo in Luki ...

hrvaška policija, splošna Svet24.si

Grozljiv umor na Krku: Mož zadavil ženo in ...

Primož Roglič Svet24.si

Roglič v boj za medalje v kronometru: "Bo poseben...

violeta bulc-pl005 Reporter.si

Vrnitev nekdanje evropske komisarke: Violeta Bulc ...

20210603-01063348 Necenzurirano

Pred vrati četrti val, Poklukar pa ne da denarja ...

rit Odkrito.si

Se korona prenaša tudi s - prdci?

nika-ambrožič-urbas Njena.si

Seksi Nika Ambrožič Urbas navdušuje v kopalkah

Tamara Korošec uresničila veliko željo
| V.M.

Tamara Korošec uresničila veliko željo

Tamara Korošec, Avaiphotography: Velerija Štramčar

Sanje se ji bodo uresničile v začetku decembra.

Obraz resničnostnega šova Ljubezen po domače Tamara Korošec je dolgo časa sanjarila, da bi obudila čustvene spomine na najstniška leta, ko je skupaj s tisočerimi oboževalci dihala za priljubljeno telenovelo Rebelde. Kot velika oboževalka njihove televizijske zgodbe in glasbe, je tako sklenila, da se loti načrtovanja glasbenega dogodka, ki bo za eno noč združil srca upornikov in jih popeljal v čas, ko so verjeli, da je vse mogoče.

Tamara je tako iz tihe želje prešla v akcijo in javnosti že sporočila veselo novico. Noč spominov se bo namreč odvila v začetku decembra, v zasavskem nočnem klubu Mesečina, kjer se bo odvil prvi Tribute RBD večer.

»Prepustimo se spominom, nostalgiji, za trenutek se vrnimo v njihov in v tisti čas. Tisti magičen. Tisti, ki je obstajal samo zaradi njih in nam pokazal drugačen svet. Svet v katerem je vse mogoče. Svet v katerem smo se naučili sprejemat sebe in druge. Svet v katerem ni razlik. Svet, ki nas je prepričal, da magija obstaja in nas naučil biti upornik. Prepustimo se njihovi glasbi, ki nam je bila kot zrak, kot hrana, ki nas je (vsaj mene) spremljala na vsakem koraku in ki nam je pognala kri po žilah, nam dvigovala kocine in nas spravljala v dobro voljo! 6.12 PRVI TRIBUTE RBD PARTY V KLUBU Klub Mesečina je z navdušenjem na družabnem omrežju sporočila temnolaska.