Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tamara Korošec uresničila veliko željo

6. 11. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
tamara koročec

Tamara Korošec foto: Avaiphotography: Velerija Štramčar

Sanje se ji bodo uresničile v začetku decembra.

Obraz resničnostnega šova Ljubezen po domače Tamara Korošec je dolgo časa sanjarila, da bi obudila čustvene spomine na najstniška leta, ko je skupaj s tisočerimi oboževalci dihala za priljubljeno telenovelo Rebelde. Kot velika oboževalka njihove televizijske zgodbe in glasbe, je tako sklenila, da se loti načrtovanja glasbenega dogodka, ki bo za eno noč združil srca upornikov in jih popeljal v čas, ko so verjeli, da je vse mogoče.

Tamara je tako iz tihe želje prešla v akcijo in javnosti že sporočila veselo novico. Noč spominov se bo namreč odvila v začetku decembra, v zasavskem nočnem klubu Mesečina, kjer se bo odvil prvi Tribute RBD večer.

»Prepustimo se spominom, nostalgiji, za trenutek se vrnimo v njihov in v tisti čas. Tisti magičen. Tisti, ki je obstajal samo zaradi njih in nam pokazal drugačen svet. Svet v katerem je vse mogoče. Svet v katerem smo se naučili sprejemat sebe in druge. Svet v katerem ni razlik. Svet, ki nas je prepričal, da magija obstaja in nas naučil biti upornik. Prepustimo se njihovi glasbi, ki nam je bila kot zrak, kot hrana, ki nas je (vsaj mene) spremljala na vsakem koraku in ki nam je pognala kri po žilah, nam dvigovala kocine in nas spravljala v dobro voljo! 6.12 PRVI TRIBUTE RBD PARTY V KLUBU Klub Mesečina je z navdušenjem na družabnem omrežju sporočila temnolaska.

prejšnji članek
Takole se razvaja Luka Basi
Svet slavnih
Takole se razvaja Luka Basi
naslednji članek
Velika ljubezen Sarinega fanta
Resničnostni šovi
Velika ljubezen Sarinega fanta
#obraziavenija
obraziavenija