duša Dobra karma

Očetu sta se hčerki vrnili leto dni po njuni ...

Samantha Katie James Svet24.si

Miselne akrobacije neke misice izzvale šok, ...

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

branko cvek Njena.si

Ljubezen po domače: Branka osvojila vztrajna ...

Tamara Korošec uresničila veliko željo
| V.M.

Tamara Korošec uresničila veliko željo

Tamara Korošec, Avaiphotography: Velerija Štramčar

Sanje se ji bodo uresničile v začetku decembra.

Obraz resničnostnega šova Ljubezen po domače Tamara Korošec je dolgo časa sanjarila, da bi obudila čustvene spomine na najstniška leta, ko je skupaj s tisočerimi oboževalci dihala za priljubljeno telenovelo Rebelde. Kot velika oboževalka njihove televizijske zgodbe in glasbe, je tako sklenila, da se loti načrtovanja glasbenega dogodka, ki bo za eno noč združil srca upornikov in jih popeljal v čas, ko so verjeli, da je vse mogoče.

Tamara je tako iz tihe želje prešla v akcijo in javnosti že sporočila veselo novico. Noč spominov se bo namreč odvila v začetku decembra, v zasavskem nočnem klubu Mesečina, kjer se bo odvil prvi Tribute RBD večer.

»Prepustimo se spominom, nostalgiji, za trenutek se vrnimo v njihov in v tisti čas. Tisti magičen. Tisti, ki je obstajal samo zaradi njih in nam pokazal drugačen svet. Svet v katerem je vse mogoče. Svet v katerem smo se naučili sprejemat sebe in druge. Svet v katerem ni razlik. Svet, ki nas je prepričal, da magija obstaja in nas naučil biti upornik. Prepustimo se njihovi glasbi, ki nam je bila kot zrak, kot hrana, ki nas je (vsaj mene) spremljala na vsakem koraku in ki nam je pognala kri po žilah, nam dvigovala kocine in nas spravljala v dobro voljo! 6.12 PRVI TRIBUTE RBD PARTY V KLUBU Klub Mesečina je z navdušenjem na družabnem omrežju sporočila temnolaska.