fashion 2 Svet24.si

Našli smo šest let stare fotografije Dončićeve...

Bangun Dobra karma

Si želite vrniti izgubljeno ljubezen?

zabava, bar, klub, alkohol, žur, ženske, Svet24.si

V tem baru ženske z več kilogrami dobijo več ...

uroš rožič, špela gavez Svet24.si

Med delom se je Urošu nož zapičil v dimlje: z ...

merkur Dobra karma

Horoskop od 18. do 25. 11. 2019 : od Merkurja si ...

denis toplak Njena.si

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?

_BVP0088 Njena.si

Kamere zamolčale, zakaj ga Kmetje niso marali

Zaradi nepričakovanega dogodka, odvrgel taktično masko
| V.M.

Zaradi nepričakovanega dogodka, odvrgel taktično masko

Jan zagleda Sabino, POP TV

Včeraj so na posestvo zakorakali glasniki stricev iz ozadja, med katerimi je bila tudi Janova dobra prijateljica Sabina Mlakar. Ob pogledu nanjo je 21-letnika zajel val spontanih, pristnih čustev … Za nekaj trenutkov ste lahko ugledali Jana, kakršnega poznajo le njegovi najbližji.

Čeprav se Jan Klobasa predstavlja kot brezbrižen taktik, je v resnici zelo čustvena oseba. V šov Kmetija je vstopil z natančno izdelano strategijo, za katere izvedbo ne sme podleči čustvom, temveč ohranjati stabilen in močan vedenjski vzorec. Se je pa sinoči njegova skrbno izdelana podoba za nekaj trenutkov omehčala, na posestvo je namreč nepričakovano stopila Sabina Mlakar, prijateljica iz Janovega resničnega življenja, s katero preživi veliko prostega časa. Mlakarjeva je tudi sicer ena izmed oseb, ki jih mladenič na posestvu najbolj pogreša, zato ne preseneča, da je 21-letnik ob pogledu nanjo zdrvel proti njej, kolikor so ga nesle noge, skočil nanjo in planil v jok.

»To je nor občutek, se mi zdi, da se mi kaj boljšega ne bi moglo zgoditi. Danes sem najbolj srečen človek,« je v izjavi strnil občutke Jan, Sabina pa je pojasnila, da je tudi sama komaj čakala, da stopi na posestvo in ga vidi. »Slišala sem od Jana glas …takoj solze, jokanje, kot dež … Vesela, srečna sem bila, res fenomenalno.«