GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaradi nepričakovanega dogodka, odvrgel taktično masko

7. 11. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
kmetija2019

Jan zagleda Sabino foto: POP TV

Včeraj so na posestvo zakorakali glasniki stricev iz ozadja, med katerimi je bila tudi Janova dobra prijateljica Sabina Mlakar. Ob pogledu nanjo je 21-letnika zajel val spontanih, pristnih čustev … Za nekaj trenutkov ste lahko ugledali Jana, kakršnega poznajo le njegovi najbližji.

Čeprav se Jan Klobasa predstavlja kot brezbrižen taktik, je v resnici zelo čustvena oseba. V šov Kmetija je vstopil z natančno izdelano strategijo, za katere izvedbo ne sme podleči čustvom, temveč ohranjati stabilen in močan vedenjski vzorec. Se je pa sinoči njegova skrbno izdelana podoba za nekaj trenutkov omehčala, na posestvo je namreč nepričakovano stopila Sabina Mlakar, prijateljica iz Janovega resničnega življenja, s katero preživi veliko prostega časa. Mlakarjeva je tudi sicer ena izmed oseb, ki jih mladenič na posestvu najbolj pogreša, zato ne preseneča, da je 21-letnik ob pogledu nanjo zdrvel proti njej, kolikor so ga nesle noge, skočil nanjo in planil v jok.

»To je nor občutek, se mi zdi, da se mi kaj boljšega ne bi moglo zgoditi. Danes sem najbolj srečen človek,« je v izjavi strnil občutke Jan, Sabina pa je pojasnila, da je tudi sama komaj čakala, da stopi na posestvo in ga vidi. »Slišala sem od Jana glas …takoj solze, jokanje, kot dež … Vesela, srečna sem bila, res fenomenalno.«

Jan zagleda Sabino ...

Jan zagleda Sabino ... foto: POP TV

prejšnji članek
Vedno tvoja: Ta 'kosmatinec' je mož zdravnice Mujgan
Svet slavnih
Vedno tvoja: Ta 'kosmatinec' je mož zdravnice Mujgan
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?
Zdravje
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?