i nakit Dobra karma

Horoskop: za vsako nebesno znamenje drugačen ...

brit Svet24.si

FOTO: Britney pristala v bolnišnici. To je razlog

marko lisec tw Reporter.si

Brat poslanca SDS Tomaža Lisca se zgraža nad ...

borut pahor, volitve 2017 Svet24.si

Predsedniku Borutu Pahorju je umrla mama

žanmahnič-npu Necenzurirano

Bobnarjeva: Mahniča zanimali tudi podatki o ...

Zvezdana Mlakar Njena.si

Zvezdana Mlakar osupla nad odločbo ministrstva

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

Zaradi nepričakovanega dogodka, odvrgel taktično masko
| V.M.

Zaradi nepričakovanega dogodka, odvrgel taktično masko

Jan zagleda Sabino, POP TV

Včeraj so na posestvo zakorakali glasniki stricev iz ozadja, med katerimi je bila tudi Janova dobra prijateljica Sabina Mlakar. Ob pogledu nanjo je 21-letnika zajel val spontanih, pristnih čustev … Za nekaj trenutkov ste lahko ugledali Jana, kakršnega poznajo le njegovi najbližji.

Čeprav se Jan Klobasa predstavlja kot brezbrižen taktik, je v resnici zelo čustvena oseba. V šov Kmetija je vstopil z natančno izdelano strategijo, za katere izvedbo ne sme podleči čustvom, temveč ohranjati stabilen in močan vedenjski vzorec. Se je pa sinoči njegova skrbno izdelana podoba za nekaj trenutkov omehčala, na posestvo je namreč nepričakovano stopila Sabina Mlakar, prijateljica iz Janovega resničnega življenja, s katero preživi veliko prostega časa. Mlakarjeva je tudi sicer ena izmed oseb, ki jih mladenič na posestvu najbolj pogreša, zato ne preseneča, da je 21-letnik ob pogledu nanjo zdrvel proti njej, kolikor so ga nesle noge, skočil nanjo in planil v jok.

»To je nor občutek, se mi zdi, da se mi kaj boljšega ne bi moglo zgoditi. Danes sem najbolj srečen človek,« je v izjavi strnil občutke Jan, Sabina pa je pojasnila, da je tudi sama komaj čakala, da stopi na posestvo in ga vidi. »Slišala sem od Jana glas …takoj solze, jokanje, kot dež … Vesela, srečna sem bila, res fenomenalno.«