nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sara Rutar žaluje: 'Ne razumem, zakaj se je zgodilo …'

8. 11. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
SARA RUTAR

Sara Rutar foto: POP TV

Včeraj je za vedno zaspala njena pasja prijateljica Luna. Sara je neutolažljiva, zlasti, ker je bilo slovo prezgodnje in nepričakovano.

Življenje je nepredvidljivo, nepričakovano lahko udari tedaj in tam, kjer najbolj boli. Tako kot se z izgubami sooča vsak izmed nas, je bolečina zarezala tudi v svet Sare Rutar, ki jo v minulih tednih spremljamo v resničnostnem šovu Kmetija.

Snemanje oddaje se je končalo sredi oktobra, tako da je Sara zadnje obdobje preživela doma, ob svoji mali beli kosmatinki pasme pomeranec, s katero sta bili zelo navezani druga na drugo. Prikupna Luna je bila del Primorkinega življenja več kot šest let, nato pa se je včeraj, nepričakovano in prezgodaj poslovila.

»Danes je zame res težek dan .... za vedno sem izgubila mojo Lunci bunci! Ah, sej nimam besed ... kako mi je v tem trenutku težko ... Luna ni bil še tvoj čas in ne razumem, zakaj se je to zgodilo .... nočem razumeti in nočem sprejeti, da te ne bom več imela ob sebi ... nihče te ne bo in te ne more nadomestiti ... v mojem srčku ostaja velika praznina. Hvala ti za vse lepe trenutke, cartanje, za vse lumparije, ki si mi jih ušpičila, hvala, ker si me imela 6,5 let brezpogojno rada, vse dni, tudi takrat, ko sem bila slabe volje in tečna! Še kar ne morem verjeti ....da si zaspala in da te nebo več nazaj ... Love ya 4 ever,« je Sara žalostno vest delila s svojimi spletnimi prijatelji, ki so ji namenili sožalje in misli podpore.

prejšnji članek
Maratonski užitki Luke in Anamarie
Svet slavnih
Maratonski užitki Luke in Anamarie
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?
Zdravje
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?