900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vremenoslovec Andrej Velkavrh združuje šport in kulinariko

9. 11. 2019; 07.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Andrej Velkavrh

Andrej Velkavrh foto: Marko Vavpotič

Vremenoslovec Andrej Velkavrh je navdušen kolesar, ki v svoj hobi zvabi tudi ekipo svojih prijateljev. Preverimo, kakšno druženje jim pripravi enkrat na leto.

Andrej Velkavrh ima med mnogimi Slovenci prav posebno mesto. Že vrsto let ga namreč gledamo v osrednjih poročilih na nacionalni televiziji, kjer nas z napovedmi včasih spravlja v dobro voljo, spet drugič pa nam para živce. Sicer pa je človek, ki premore ravno prav humorja, da vse skupaj lepo začini. Denimo, zgodilo se je, da je nekega jutra pri javljanju na eno od radijskih postaj celo zapel, ob tem pa so se mnogi pošalili, da bi se lahko potegoval za udeležbo na Pesmi Evrovizije. Je pa Andrej tudi strastni kolesar. Enkrat letno zbere svoje prijatelje in skupaj se odpeljejo na kolesarsko turo.

»Z ženo jih tudi pogostiva in zelo so navdušeni nad našo domačo marmelado. Pred leti se mi je porodila ideja, da bi prepoznavni znak našega druženja postala prav marmelada. Rečeno, storjeno. Vsi, ki se z nami podajo na kolesarsko turo, morajo prispevati startnino, ki pa ni denarna, temveč kozarček domače marmelade. Prav to je mnoge moje kolege prepričalo, da so začeli kuhati marmelado.«

andrej velkavrh

andrej velkavrh foto: Revija Zvezde Lady

prejšnji članek
Znana Slovenka za 39. rojstni dan objavila razgaljeno fotografijo
Svet slavnih
Znana Slovenka za 39. rojstni dan objavila razgaljeno fotografijo
naslednji članek
Tudi Majin pes je v koraku z modo
Svet slavnih
Tudi Majin pes je v koraku z modo