Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Legendarni slovenski glasbenik bo vozil na televiziji

8. 11. 2019; 07.00
Avtor: K.M.
aleksander-mežek

foto: Promocijsko gradivo

Pred kamero se bodo vožnje učili Aleksander Mežek, Maša Tiselj in Dino Kapetanović.

Učenje vožnje je stresno že, če nas pri tem ne spremlja nihče razen učitelja, v oddaji Znani prvič za volanom pa lahko gledalci spremljamo celoten proces učenja upravljanja z vozilom, z vsemi kiksi in uspehi vred. V prvi seriji oddaj smo lahko tako spremljali legendarnega Ota Pestnerja, umetnika Anžeta Gallusa Petelina in pevko Tamaro Goričanec, ki sta tudi uspešno opravila vozniški izpit, medtem ko je bila v drugi trojici učencev uspešna le režiserka Yulia Roschina, medtem ko bosta morali pevka in režiserka Kukla Kesherović in modna oblikovalka Lea Behek glavno vožnjo ponavljati.



Od srede, 13. novembra, bomo spremljali prve vozniške izkušnje nove trojice kandidatov. Legendarni kantavtor Aleksander Mežek resda ni novinec za volanom, a je bil doslej bolj vajen vožnje po levi in bo v oddaji obnovil svoje znanje. "Moj edini karambol v Angliji je bil na ulici Oxford, ko sem vozil mini morrisa, ki je bil moj prvi avto v Angliji, in na svoji prvi vožnji sem se zaletel naravnost v rolls-roycea," je povedal Aleksander, ki ga je pri vožnji na levi zmedlo zavijanje. Z učiteljem vožnje Juretom sta se zmenila, da bo Aleksander pod njegovim vodstvom vadil vožnjo, Juretu pa bo on Juretu pomagal pri učenju kitare.

Tudi igralka in pevka Maša Tiselj, ki smo jo med drugim videli v muzikalih Cvetje v jeseni in Mamma Mia, se je nekoč že začela učiti vožnje, a se ob tem ni počutila dobro in je učenje opustila. "Vse skupaj sem dala na stran za nedoločen čas," je povedala. "Sem človek, ki se zelo rad izogiba takšni odgovornosti," priznava.

Nekaj smeha bo v oddajo brez dvoma prinesel stand-up komik Dino Kapetanović, ki na cesti nima prav nobenih izkušenj in priznava, da mu še vožnja s kolesom ne gre dobro od rok. "V Sloveniji je tako, da vsi zelo hitro naredijo izpit, in če ga nimaš, ga sploh ne potrebuješ," je hudomušno povedal komik, ki ga je na prvo učno uro pripeljal voditelj in improvizator Nejc Šmit. V nasprotju z Dinom se Nejc zelo veseli, da jih bo lahko na nastope kdaj peljal tudi Dino …

Na Planetu lahko gledalci tako ob sredah ob 21.30 spremljajo prav posebno vozniško oddajo, v kateri se izpostavljeni posamezniki spoprijemajo z nerodnimi prvimi urami vožnje in upajo, da bodo pod budnim očesom kamere opravili tudi vozniški izpit. Še pred tem pa ob 21. uri ne zamudite tudi najbolj odbite skrite kamere Znajdi se!, ki jo vodi Mario Ćulibrk. V naslednji oddaji se mu bosta pri potegavščinah pridružila Tomaž Mihelič in Ula Furlan, srede pa ob 22. uri zaokrožuje še oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem.

prejšnji članek
Razvpiti plejboj si je omislil 50 let mlajšo
Svet slavnih
Razvpiti plejboj si je omislil 50 let mlajšo
naslednji članek
BQL: Tako je Anej čestital Roku
Svet slavnih
BQL: Tako je Anej čestital Roku