stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Plesalka šova Zvezde plešejo verjame, da je v znanju največja moč

12. 11. 2019; 09.00
Avtor: K.M.
Martina Plohl

Martina Plohl foto: Pop TV

Plesalka Martina Plohl želi predajati svoje plesno znanje tudi na drugačne načine.

V soboto, 9.11.2019, se je v plesnem studiu Plohl v Slovenski Bistrici odvijala predstavitev prvega plesnega priročnika, ki ga je pred nedavnim izdala profesionalna plesalka in koreografinja, hkrati pa magistra ekonomije Martina Plohl. To je za Martino prvi avtorski podvig, zagotovila pa nam je da vsekakor ne zadnji. Martina nam je zaupala, da jo je k pripravi prvega plesnega priročnika gnala želja, da svoje dolgoletne plesne izkušnje zlije na papir in tako pomaga mladim plesalcem h kakovostnejšem načinu samostojnega treninga in mladim trenerjem pri kreativnejšem posredovanju znanja. Prav tako pa je bil vzrok tudi pomanjkanje tovrstne literature na plesnem področju. Martina pravi: ‘"Strmim k temu, da se človek mora nenehno izobraževati, saj s posredovanjem znanja drugim, prevzemamo veliko odgovornost. Verjamem, da je v znanju največja moč, hkrati pa ne gre brez poguma."

Martina nam je še zaupala, da se je minulo soboto v njenem plesnem studiu Plohl v Slovenski Bistrici na predstavitvi plesnega priročnika zbralo veliko znanih obrazov, med katerimi ni manjkkalo plesnih zvezd oddaje Zvezde plešejo, kot so Denis Porčič, Rok Kunaver, zmagovalki 2. in 3. sezone Natalija Gros in Tanja Žagar, Urška Vučak, Tinkara Fortuna, Jana Koteska in mnogi drugi.

Seveda ni manjkalo Martininih največjih podpornikov, kot so družina in dolgoletni prijatelji. Program je povezovala Natalija Bratkovič, ki je z Martino v oddaji Zvezde plešejo spletla močne prijateljske vezi. Martini pa je ob dogodku stal ob strani njen domači kraj Slovenska Bistrica. Še posebej veliko pozornosti je zraven priročnika prevzela torta kavarne Cappuccino, o kateri še danes vsi govorijo.

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?
naslednji članek
Zaprite usta: Na medene tedna sta se odravila na to luksuzno posest
Svet slavnih
Zaprite usta: Na medene tedna sta se odravila na to luksuzno posest