tim kevin ravnjak 1 Dobra karma

Udarci usode: športnik zaradi poškodbe glave in ...

ana maria mitic 4 Svet24.si

Ana Maria Mitič je razkrila skrivnost izgube ...

UV2 simon miranda-pl Reporter.si

Politične trofeje usodne ženske: katere ...

kos patria Svet24.si

Strokovnjak, v katerem vidijo operativca globoke ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

križevniška-ulica Odkrito.si

Vandali na Križevniški

barara Njena.si

Ljubezen po domače: Barbara pokazala nosečniški...

Preobrat na Kmetiji: Vodil igro, nato je sledil poraz!
| V.M.

Preobrat na Kmetiji: Vodil igro, nato je sledil poraz!

Danijel in dvojčka, POP TV

Nocoj se je odvila bitka med Danijelom in Janom. A spopadla se nista v znanju pratike, kot smo pričakovali gledalci. Pomerila sta se v spretnosti, poraženec pa je bil tokrat dvakratni zmagovalec arene Danijel, ki je vodil igro vse do polovice, na to pa je vodstvo prevzel Jan.

Za Danijela so stiskali pesti premnogi gledalci, ki so z razočaranjem pospremili napet zaključek boja v areni. Dvakratni zmagovalec bitke v areni se v spretnosti ni izkazal tako, kot bi si želel. Tokrat se je namreč iz igre odpravil kot poraženec. Zmago je slavil Jan, ki je za vrsto dvoboja izbral spretnost, s čimer je presenetil Danijela, ki je pričakoval, da se bosta pomerila v znanju. Kot smo izvedeli, je bila ta poteza del skrbno premišljene taktike, ki jo dvojčka korak za korakom strateško snujeta na posestvu.

Pa Danijel? Sam na vse skupaj gleda z nasmehom. Podpora javnosti mu zelo veliko pomeni, če pa se ozre nazaj, ne bi spremenil nič. "Jaz ne bi ravnal drugače … sem takšen kot sem, sem delaven in ja, mogoče bi še bolj delal, da bi bile naloge prej opravljene."

S porazom v areni se je od denarne nagrade poslovil, če pa bi se zgodba na posestvu odvila drugače in bi v letošnji Kmetiji on slavil zmago, bi denar namenil predvsem svojim otrokom. "Nekaj bi seveda namenil
za pogostitev mojega zmagoslavja vseh najbližnjih, prijateljev, sodelavcev, gasilcev, krajanov …, mami bi kupil majhen varnejši avto, ostalo bi pa šlo na račun mojih otrok, saj bo srednja šola že kmalu pred vrati."