Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Zakaj so se hokejisti Olimpije znesli nad Anteninim voditeljem?

14. 11. 2019; 05.00
Avtor: K.M.
antena, olimpija

foto: Hitradio Antena

Ekipa Hitradia Antena se je na ledu pomerila s hokejskim klubom HK SŽ Olimpija. Radijske barve so zastopali voditelji Jean Frbežar, Matic Herceg, gospod Birko in urednik Žiga X Gombač. Skupaj z radijskimi poslušalci so se pogumno podali na led in se borili kot levi.

Voditelj Anteninega zajtrka, Jean Frbežar, ki s sovoditeljico Jerico Zupan vsako jutro zabava poslušalce, je stopil v trenerske čevlje in tekmo spremljal tik ob ledeni ploskvi. »Ker sem drsal 2x v življenju, sem bil »trener« tipa saj ni nič narobe, če imamo naenkrat na ledu 2 napada? (smeh) Ali pa, nas pač drsa 6 plus golman, če nihče ne opazi, potem je vse ok,« je v smehu dejal Jean, ki je dogodek opisal kot super izkušnjo. »Krasno se je znajti med ljudmi, ki jih ponavadi gledaš na ledu v dvorani,« je povedal radijec.

foto: Hitradio Antena

foto: Hitradio Antena



Njegov sovoditelj, vajenec Matic Herceg, je pred tekmo porovociral profesionalne igralce, zato ga je »kazen« čakala takoj, ko je stopil v dvorano. »Že takoj sem dobil neprijeten pozdrav in sem vedel, da bom na tapeti. Po parih sekundah v stiku z ledom sem bil že na tleh, ker se me je nekdo malce bolj grobo dotaknil. (smeh) Nato je bilo več podobnih pripetljajov, s palico so mi spodnesli drsalke, mi dres potegnili čez glavo. V etru sem rekel, da bi enkrat rad občutil kako je, če si v ograjii. In res se je to zgodilo,« je dejal Matic, ki je bil večino časa svoje hokejske kariere na tleh. A kljub temu, je bil končni rezultat 7:6 za ekpo Hitradia Antena.

prejšnji članek
Presenetljiva oznanitev Lee Sirk
Svet slavnih
Presenetljiva oznanitev Lee Sirk
naslednji članek
Švicarska znamka šivalnih strojev Bernina končno tudi v Sloveniji
Moda&Lepota
Švicarska znamka šivalnih strojev Bernina končno tudi v Sloveniji