testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znani Slovenci navdušeni nad pravljičnim filmom

18. 11. 2019; 08.00
Avtor: K.M.
LEDENO KRALJESTVO II (2)_Jana Morelj
Težko pričakovana animirana družinska pustolovščina LEDENO KRALJESTVO II, ki na redni kino spored prihaja 21. novembra, je včeraj v Koloseju doživela slovensko premiero. Gledalci, ki so do zadnjega kotička napolnili dve največji dvorani v Koloseju, so skupaj s sestrama Elzo in Ano ter njunimi zvestimi prijatelji odpotovali na novo čarobno pustolovščino.

Dogajanje v Koloseju je bilo pestro že pred začetkom filma, saj so se otroci družili in se fotografirali s svojimi junaki – odlično predstavo je pripravila vlogerka Kaya Solo s prijatelji, ki je na premiero prišla v izvirnem Aninem kostumu in sabo pripeljala še Elzo in Krištofa. Kot Elza in Ana sta nastopili tudi voditeljici premiere radijki Taya Damjan in Jana Morelj, ki sta pred začetkom filma pozdravili obiskovalce, med njimi še bolj prisrčno vse tiste, ki so na premiero prišli v kostumih iz filma. In teh res ni bilo malo.

Družinsko pustolovščino si je ogledala tudi režiserka sinhronizirane verzije igralka Tanja Ribič in del ekipe, ki je junakom posodil svoje glasove. Med njimi so bili pevka Nuška Drašček, igralec Jan Bučar, pevec Srđan Milovanović, igralca Alenka Kozolc Gregurić in Rok Kunaver ter vloger Jani Jugović - Coolfotr. Na premieri pa ni manjkalo niti številnih znanih Slovencev, ki so si film ogledali s svojimi družinami. Z nami so bili pevka Manca Izmajlova, voditelj Peter Poles in blogerka Nika Veger, vlogerja Teja in Jani Jugović, radijec Uroš Bitenc z ženo Anteo ter voditelji Špela Jereb, David Urankar in Špela Močnik.

prejšnji članek
Zna Lea Sirk imitirati Denisa Avdića?
Svet slavnih
Zna Lea Sirk imitirati Denisa Avdića?
naslednji članek
Alex Volasko se je takole znebil odvečnih kilogramov
Resničnostni šovi
Alex Volasko se je takole znebil odvečnih kilogramov