odpuscanje Dobra karma

Teže karme se lahko rešimo, dejanje pa je zelo ...

fakin Svet24.si

Nekdanji zdravstveni minister Samo Fakin: "Uvedimo...

UV-franc pouksic-pl Reporter.si

Bodo župani spet lahko poslanci? Pripravlja se ...

Center starejših Pristan Vipava Svet24.si

"Če je to ušlo ven in če se ne bo dalo ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

križevniška-ulica Odkrito.si

Vandali na Križevniški

barara Njena.si

Ljubezen po domače: Barbara pokazala nosečniški...

Jan nam je razkril, kaj se dogaja med njima
| Vesna Meško

Jan nam je razkril, kaj se dogaja med njima

Jan in Tanja, POP TV

Tanja in Jan sta v izolaciji močno pogrešala nežnosti. Pa sta se slednjim tudi v resnici predala? Kaj se je zgodilo po zapeljivih dotikih, ki sta si jih izmenjala med ustvarjanjem z glino? 'Tanja je divja ženska,' nam je po ogledu oddaje zaupal Jan.

Medtem ko je Tanja priznala, da obožuje nežnosti in da slednje na posestvu močno pogreša, Jan svoje občutke izraža skozi humor: »Tanja ima vonj bengalskega tigra. Diši tako divje, kot prava zver. Danes je popolna noč za stiskanje. Še jelen se goni. Danes je prava noč,« je dejal starejši dvojček in ob tem komajda zadrževal krohotanje. Prizor, ki ste mu bili priča sinoči, je bil seveda šaljive narave, prijatelja sta zgolj poskrbela za šov in vrgla kost zlobnim jezikom. 

Foto: POP TV - Jan in Tanja

»Tanja je moja zver, ona je prava, divja ženska,« se je hahljal sinoči po ogledu oddaje, nato pa nam v resnem tonu priznal, da je seveda v izolaciji občasno pogrešal ženske dotike.  

»Ampak Tanje jaz ne gledam na tak način, midva sva res zelo dobra prijatelja. Skupaj delava vse, zaupava si vse … to, da z nekom preživiš toliko tednov … midva sva skupaj doživela več, kot drugi v zunanjem svetu doživijo po več letih prijateljstva. To je najbrž težko razumeti, če nisi nikoli izkusil takšne izolacije,« je pojasnil Jan in zaključil, da je veliko šal izrečenih zgolj zavoljo šova.