pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

ukc ljubljana m24 sr
Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k dobavitelju

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jan nam je razkril, kaj se dogaja med njima

20. 11. 2019; 06.57
Avtor: Vesna Meško
kmetija2019

Jan in Tanja foto: POP TV

Tanja in Jan sta v izolaciji močno pogrešala nežnosti. Pa sta se slednjim tudi v resnici predala? Kaj se je zgodilo po zapeljivih dotikih, ki sta si jih izmenjala med ustvarjanjem z glino? 'Tanja je divja ženska,' nam je po ogledu oddaje zaupal Jan.

Medtem ko je Tanja priznala, da obožuje nežnosti in da slednje na posestvu močno pogreša, Jan svoje občutke izraža skozi humor: »Tanja ima vonj bengalskega tigra. Diši tako divje, kot prava zver. Danes je popolna noč za stiskanje. Še jelen se goni. Danes je prava noč,« je dejal starejši dvojček in ob tem komajda zadrževal krohotanje. Prizor, ki ste mu bili priča sinoči, je bil seveda šaljive narave, prijatelja sta zgolj poskrbela za šov in vrgla kost zlobnim jezikom. 

Jan in Tanja foto: POP TV

»Tanja je moja zver, ona je prava, divja ženska,« se je hahljal sinoči po ogledu oddaje, nato pa nam v resnem tonu priznal, da je seveda v izolaciji občasno pogrešal ženske dotike.  

»Ampak Tanje jaz ne gledam na tak način, midva sva res zelo dobra prijatelja. Skupaj delava vse, zaupava si vse … to, da z nekom preživiš toliko tednov … midva sva skupaj doživela več, kot drugi v zunanjem svetu doživijo po več letih prijateljstva. To je najbrž težko razumeti, če nisi nikoli izkusil takšne izolacije,« je pojasnil Jan in zaključil, da je veliko šal izrečenih zgolj zavoljo šova. 

Jan se je zgolj šalil

Jan se je zgolj šalil foto: POP TV

prejšnji članek
Tanja in Arnej presenetila z razkritjem!
Svet slavnih
Tanja in Arnej presenetila z razkritjem!
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?