profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kmetijo nepričakovano zapustil prvi član klana!

22. 11. 2019; 09.00
Avtor: V.M.
kmetija2019

Tom in Rene foto: POP TV

Fantje iz najmočnejšega klana so sklenili, da bodo v finale prispeli z roko v roki, se vmes taktično sprli in pod krinko odigrali igro, kakršne svet resničnostnega šova še ni videl. A zgodil se je preobrat, sreča je pustila na cedilu Toma, ki je kot prvi izmed članov klana zapustil igro za 50 tisoč evrov.

V areni sta se v moči spopadla Rene in Tom, za katerega je sprva kazalo, da bo sotekmovalca ugnal v kozji rog. A po odličnem uvodnem delu mu je ponagajala sreča, kar je vplivalo na nadaljni potek igre. Zmago je tako slavil Rene, ki ostaja del bitke za glavno nagrado.

Tom Zupan po porazu v areni. foto: POP TV

»Ja, jaz sem bil 100 - odstotno prepričan, da bom danes prišel nazaj na kmetijo. Dobil sem še namig, ki mi je dal dodaten zagon in pa potrditev, a žal se ni izšlo po mojih načrtih. V boju sem namreč dal vse od sebe, vendar sreča ni bila na moji strani. Na koncu je zasluženo zmagal Rene,« je po porazu dejal Tom, ki domov odhaja brez obžalovanja.

»Dal sem vse od sebe, pokazal sem, da sem močan, tako da si nimam kaj očitati. S seboj odnašam lepe spomine, kaj vse sem tukaj doživel, koga vse sem spoznal. Morda mi je žal za kakšno stvar, ki sem jo naredil, ampak ko potegnem črto čez celotno doživetje, je za menoj super izkušnja, tako da komaj čakam, da se vidim po televiziji.«

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
naslednji članek
Miley ni dovolj dobra za Liama
Svet slavnih
Miley ni dovolj dobra za Liama
#nasazenazenska
nasazenazenska