stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Davida Amara všečka tudi Ceca

26. 11. 2019; 11.00
Avtor: K.M.
David Amaro

Uresničila se mu je velika želja, da postane vsaj za nekaj časa Ceca. foto: POP TV

V oddaji Znan obraz ima svoj glas je tokrat navdušil z imitacijo balkanske zvezde Cece, ta pa ga je že všečkala na družbenih omrežjih.

Srbska glasbena diva Svetlana Ražnatović Ceca očitno spremlja tudi dogajanje v Sloveniji. Potem, ko se je izvedelo, da bo David Amaro v nedeljski oddaji šova Znan obraz ima svoj glas imitiral ravno to balkansko zvezdo, je ta vest očitno prišla tudi do Cece, ki je na Instagramu pretekli teden všečkala Davidovo objavo iz oddaje, v kateri je skupaj z Evo Boto imitiral Čuke. To pa je David kar nekoliko v zadregi v nedeljski oddaji priznal tudi voditelju Denisu Avdiću. Še večje veselje pa mu je Ceca pričarala, ko je dan po Davidovem nastopu všečkala tudi njegovo objavo na Instagramu, v kateri je objavila svojo imitacijo balkanske zvezde. 

Čeprav se je opazilo, da je kar nekoliko pričakoval, da bo četrta sodnica ravno srbska pevka, se mu želja ni izpolnila. Najverjetneje tudi zato, ker je bila ravno pretekli vikend tudi poroka pevkinega sina. Bo pa Ceco lahko vseeno v živo spoznal decembra, ko ta nastopa v Ljubljani. 

prejšnji članek
Denis pred kamero posnel vroče prizore
Svet slavnih
Denis pred kamero posnel vroče prizore
naslednji članek
Prepolovil je težo, Bizovičar ponosen
Svet slavnih
Prepolovil je težo, Bizovičar ponosen