uvodna Dobra karma

Danijel Šmid - Danny žrtev spletk zaradi slave. ...

vege alya - MJP Svet24.si

FOTO: Znani Slovenci, ki ne jejo mesa

POR1703033Z-zzswe5174 Reporter.si

Poslanec SAB: Novinarji so spravili ven, da bom ...

nevihta-dennis, poplave, wales Svet24.si

FOTO: Razglasili rdeči alarm, Wales in deli ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Princ Harry Njena.si

Šok: Ubilo se je nekdanje dekle princa Harryja

anezi Njena.si

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Adrijana presenetila z razkritjem igre dvojčkov Klobasa
| V.M.

Adrijana presenetila z razkritjem igre dvojčkov Klobasa

Adrijana in Jan po šovu., Osebni arhiv

Od bitke za 50 tisoč evrov se je minuli konec tedna poslovila Adrijana. V šov je vstopila brez posebne strategije, je pa lahko spremljala mojstrsko delo največjih taktikov v zgodovini resničnostnega šova Kmetija. Kakšno je njeno mnenje o igri dvojčkov Klobasa?

Adrijana Štribl je tik pred odhodom domov v izjavi dejala, da zmago privošči Reneju. A danes temu ni več tako, v klepetu nam je namreč zaupala, da je mnenje v minulih tednih spremenila. Danes se namreč bolj nagiba k Luku in dvojčkoma, Janu in Tilnu.

Adrijana zakaj? Zaradi česa se je tvoje mnenje spremenilo?

Ja, sprva sem privoščila zmago Reneju, ampak sedaj po vseh ogledanih izjavah, zmago dejansko privoščim Luku ali dvojčkoma. To pa zato, ker sem videla, da so res igrali pošteno igro in vedno vse karte odkrito položili na mizo.

Ampak mnogi so zgroženi nad Janovo taktiko, menijo namreč, da se vse vrti okoli spletk, ti pa praviš, da so bile vedno vse karte na mizi. Kaj bi torej povedala vsem glasnim komentatorjem, ki so prepričani, da dvojčka igrata podlo, zahrbtno igro?

Dvojčka ne igrata nikakršne podle igre. Vedno sta vnaprej povedala, kakšno taktiko imata, kaj nameravata narediti, kako se njima zdi najbolje in tega nikoli nista skrivala. Zdaj pa eni so se pridružili njunemu mišljenju, drugi pač ne, to je pa seveda vsak posameznik za sebe najbolje vedel, kako se bo odločil in kaj bo naredil. Nikoli pa ni bilo nič narejeno zahrbtno.

V šovu si dobro spoznala svoje tekmovalce, po ogledu oddaj pa si jih najbrž videla še v luči, ki ti poprej ni bila znana. Kdo te je na podlagi videnega razočaral in kdo presenetil ter zakaj?

Nihče me ni kaj posebej presenetil. Ne v pozitivnem, ne v negativnem smislu. Vsak je igral svojo igro da pride do 50. tisoč evrov. Enim je to uspevalo bolje, drugim slabše. Verjamem pa, da je marsikdo v realnem življenju drugačen, ker v šovu čustva in vedenje kroji igra, nagrada za uspešen prihod do cilja pa je, kot veste, samo ena.