stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Taya Damjan ne pozna počitka

30. 11. 2019; 06.00
Avtor: Zvezde/Lady
jernej damjan, niki, taya damjan

Jernej Damjan, Taya in njuna mala Niki. foto: Marko Vavpotič/M24.si

Voditeljica na Hitradiu Antena Taya Damjan, ki s svojo pozitivno energijo zabava poslušalce vsak dan med 10. in 14. uro, je tudi aktivna vlogerka. Z možem, smučarskim skakalcem Jernejem Damjanom, imata na portalu YouTube družinski kanal Damjan Family.

Taya Damjan se je v svet vloganja podala pred dvema letoma, ko sta s hčerko Niki med igranjem snemali otroške videe. »Ampak za to, da bi se kanal razcvetel, bi bilo potrebno veliko promocije, za katero pa ob službi nimam časa. Nekaj videov smo nato posneli vsi skupaj, ko smo šli na kakšen izlet in ugotovili, da nam je to zanimivo. Zato smo se odločili, da začnemo z družinskimi vlogi,« pravi Taya, ki uživa v snemanju vlogov o življenjskem slogu, potovanjih, izletih in izzivih. Kot gosti so v vlogih med drugimi sodelovali tudi smučarski skakalci, alpska smučarka Ilka Štuhec in pevka Nika Zorjan. Ideje za ustvarjanje Taya dobiva z ogledom posnetkov youtuberjev po svetu, nato pa videe posname po svoje.

»Nam se res veliko dogaja in to radi delimo z našimi sledilci in gledalci. V začetku oktobra smo jih imeli nekaj več kot šestnajst tisoč. Praktično so to sledilci, ki so se nam pridružili v enem letu. Kljub temu da so bili okoli nas skeptiki, nam je uspelo z našo iskrenostjo in preprostostjo. Ne gledajo nas samo mlajši, naše občinstvo so ljudje vseh starosti. Odzivi so super, podpirajo nas, ogledi videov pa so odlični,« je zadovoljna voditeljica, ki se je montiranja videov naučila povsem sama. »Vedno sem rada z različnimi programi miksala glasbo, navsezadnje to delam tudi na radiu, zato me je privlačila tudi montaža videov. Začela sem z osnovnim programom ter se z vsakim vlogom nekaj novega naučila in se razvijala. Montiranje je zame poseben užitek in ni možnosti, da to dela kdo drug namesto mene. Jernej zna montirati, a ker je meni to tak užitek, nič ne sili zraven. Pomaga mi le z urejanjem fotografij in pri snemanjih,« je odločna radijka. Glede na to, da vloge montira ob redni službi, mora večkrat žrtvovati proste večere. »Montirati začnem, ko Niki zaspi, veliko noči sem montirala do dveh ali treh zjutraj. Priznam, da sem bila na začetku do poletja že popolnoma izčrpana. Kot mami se mi zdi zelo pomembno, da popoldanski čas namenim hčerki in našemu skupnemu preživljanju časa.«

prejšnji članek
Tilen Pusar - veliko presenečenje malih zaslonov
Svet slavnih
Tilen Pusar - veliko presenečenje malih zaslonov
naslednji članek
Dan Natalije Kolšek ne mine brez smeha
Svet slavnih
Dan Natalije Kolšek ne mine brez smeha
#obraziavenija
obraziavenija