Maddie, Madeleine McCann Svet24.si

Prvič spregovoril domnevni morilec male Maddie

dezelak1 Svet24.si

Mojca, Matej in Manca Deželak o svojem očetu

duhovnik zupnik pf Reporter.si

Skrivnosti duhovniških premestitev: nezakonski ...

mesečinka, pelagia-noctiluca Svet24.si

V Istri na kopalce preži nevarna meduza

20200609-01009120 Necenzurirano

Nov šok za podjetnike: vračati morajo tudi ...

simon-vadnjal Odkrito.si

Čim manj kalkuliranja, pravi Simon Vadnjal

Luka Sešek Njena.si

Ansambel Saša Avsenika presenetil z novim pevcem!

Petra Zore navdušila, kljub velikim težavam
| V.M.

Petra Zore navdušila, kljub velikim težavam

Petra Zore kot Eros Ramazzotti in Anastacia, POP TV

Za nami je izjemno uspešna oddaja Znan obraz ima svoj glas, ki je postregla s še posebej izjemnimi imitacijami. Zmago ja slavil Srđan Milovanović, Petra Zore pa je gledalce pred zaslone prikovala z dvojno imitacijo, med katero ni bilo slutiti, da se je pred tem soočala s težavo, ki se je boji vsak pevec.

Tekmovalci priljubljene nedeljske oddaje Znan obraz ima svoj glas so tokrat še prav posebej navdušili z žanrsko različnimi imitacijami. In kaj zanimivega so ustvarjalci pripravili gledalcem?

Foto: POP TV - Preobrazbe 10. oddaje Znan obraz ima svoj glas

Videli smo denimo nov glasbeni duet – Eva Boto in Maja Oderlap sta nastopili kot Manca Špik in Isaac Palma, zapeli pa sta njuno pesem Oba. Matic Supovec je razgibal publiko s preobrazbo v disko soul senzacijo Earth, Wind & Fire, Alex Volasko je žirante 'prestrašil' s preobrazbo v Alenko Gotar, David Amaro je raznežil kot George Michael, Ana Dežman pa se je prelevila v Kamomo in zapela kultno Lambado. Zmago si je z vprašajem sezone prislužil Srđan Milovanović, ki je imitiral Sestre, Petra Zore pa je navdušila z dvojno preobrazbo kot Eros Ramazzotti in Anastacia.

Foto: POP TV - Srđan Milovanović

Gledalci so po nad Petrinim nastopom izrazili izjemno navdušenje, kar je za pevko še posebej veliko priznanje, glede na hud stres, ki ga je doživljala pred nedeljskim nastopom. Imela je namreč zdravstvene težave, med drugim je ostala brez glasu. »Moram priznati, da je bil to zame najbolj žalosten, stresen teden, odkar sodelujem v oddaji Znan obraz ima svoj glas. Tega se v karieri najbrž najbolj boji vsak pevec, in to se mi je zgodilo prav pred mojo najljubšo točko letošnje oddaje. Veliko vaj sem morala zaradi svojih zdravstvenih težav preskočiti,« je za POP TV pred nastopom pojasnila Petra, ki pa je nato točko izvedla z odliko.

Foto: POP TV - Petra Zore