Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Petra Zore navdušila, kljub velikim težavam

2. 12. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
znan-obraz-ima-svoj-glas

Petra Zore kot Eros Ramazzotti in Anastacia foto: POP TV

Za nami je izjemno uspešna oddaja Znan obraz ima svoj glas, ki je postregla s še posebej izjemnimi imitacijami. Zmago ja slavil Srđan Milovanović, Petra Zore pa je gledalce pred zaslone prikovala z dvojno imitacijo, med katero ni bilo slutiti, da se je pred tem soočala s težavo, ki se je boji vsak pevec.

Tekmovalci priljubljene nedeljske oddaje Znan obraz ima svoj glas so tokrat še prav posebej navdušili z žanrsko različnimi imitacijami. In kaj zanimivega so ustvarjalci pripravili gledalcem?

Preobrazbe 10. oddaje Znan obraz ima svoj glas foto: POP TV

Videli smo denimo nov glasbeni duet – Eva Boto in Maja Oderlap sta nastopili kot Manca Špik in Isaac Palma, zapeli pa sta njuno pesem Oba. Matic Supovec je razgibal publiko s preobrazbo v disko soul senzacijo Earth, Wind & Fire, Alex Volasko je žirante 'prestrašil' s preobrazbo v Alenko Gotar, David Amaro je raznežil kot George Michael, Ana Dežman pa se je prelevila v Kamomo in zapela kultno Lambado. Zmago si je z vprašajem sezone prislužil Srđan Milovanović, ki je imitiral Sestre, Petra Zore pa je navdušila z dvojno preobrazbo kot Eros Ramazzotti in Anastacia.

Srđan Milovanović foto: POP TV

Gledalci so po nad Petrinim nastopom izrazili izjemno navdušenje, kar je za pevko še posebej veliko priznanje, glede na hud stres, ki ga je doživljala pred nedeljskim nastopom. Imela je namreč zdravstvene težave, med drugim je ostala brez glasu. »Moram priznati, da je bil to zame najbolj žalosten, stresen teden, odkar sodelujem v oddaji Znan obraz ima svoj glas. Tega se v karieri najbrž najbolj boji vsak pevec, in to se mi je zgodilo prav pred mojo najljubšo točko letošnje oddaje. Veliko vaj sem morala zaradi svojih zdravstvenih težav preskočiti,« je za POP TV pred nastopom pojasnila Petra, ki pa je nato točko izvedla z odliko.

Petra Zore foto: POP TV

prejšnji članek
Melania znova osupnila z božično dekoracijo Bele hiše
Svet slavnih
Melania znova osupnila z božično dekoracijo Bele hiše
naslednji članek
Ste opazili? Ločite ju lahko zaradi poškodbe na obrazu
Svet slavnih
Ste opazili? Ločite ju lahko zaradi poškodbe na obrazu