Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Znan je prvi tekmovalec šova Zvezde plešejo

2. 12. 2019; 11.00
Avtor: K.M.
5. oddaja: tekmovalci šova zvezde plešejo

Tekmovalci zadnje sezone šova zvezde plešejo foto: POP TV/Miro Majcen

Je velik oboževalec šova, zato njegova reakcija ni bila presenetljiva.

Čeprav se priljubljeni plesni šov 'Zvezde plešejo' vrača šele spomladi, je že zdaj uradno znan prvi tekmovalec, ki se bo v prihajajoči sezoni vrtel po plesnem parketu. Gre za Tomaža Miheliča, ki kot Marlena nastopa v zasedbi Sestre. Novico pa je prejel kar v živo, v oddaji Znan obraz ima svoj glas, v kateri je gostoval kot žirant. 

Novico mu je preko videoposnetka sporočila žirantka plesne oddaje Katarina Venturini. "Vem, da si velik oboževalec naše oddaje, zato je čas, da ti nekaj sporočim. Zelo boš moral paziti na stopala, ker si postal tekmovalec 4. sezone šova Zvezde plešejo. Čestitam," je povedala Katarina, Tomaž pa navdušenja ni skrival, Denisu je skočil v objem, v kotu njegovih oči pa so se pokazale tudi solze. 

Tomaž Mihelič foto: POP TV/Miro Majcen

Po oddaji je Tomaž povedal: "Zdelo se mi je, kot da sem v oddaji Petra Polesa Dan najlepših sanj. Toliko presenečenj na kupu nisem imel v celem življenju. Nisem vedel, da bodo nastopile Sestre. Za to presečenje, pa so mi na generalki rekli, da me bodo gor poklicali, ker bomo imeli dobrodelno akcijo. Seveda sem bil takoj za, potem pa tako. Na mami prisežem, da nisem ničesar vedel in ko sem zagledal Katarino, se mi je zdelo, da sanjam. Verjetno se je videla reakcija. Prav pogledati si moram posnetek."

prejšnji članek
V objemu zlatih gričev slovenske Toskane
Kulinarika
V objemu zlatih gričev slovenske Toskane
naslednji članek
NAGRADNA AKCIJA: PRAZNIČNI HVALA
Zdravje
NAGRADNA AKCIJA: PRAZNIČNI HVALA