Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenski voditeljici bosta ustvarili nepozabne spomine

2. 12. 2019; 05.00
Avtor: PR
Ajda Mlakar in Mojca Gornik

Ajda Mlakar in Mojca Gornik foto: Radio Aktual

Voditeljici na Radiu Aktual, Ajda Mlakar in Mojca Gornik, že komaj čakata 6. december, ko se bo zgodil glasbeni spektakel v Stožicah, Aktualov 12. rojstni dan. Med drugim urejata še zadnje podrobnosti glede videza, sploh Ajda, ki bo dogodek tudi povezovala.

»S Klemnom Bunderlo s katerim vodiva dogodek, sva si izbrala »styling« za dan d. Hvala trgovini EnainEdina, lepše obleke si ne bi mogla želeti. Naj povem še eno zabavno dejstvo. Mnogi bi verjetno pomislili, da je izbiranje in pomerjanje večernih toalet zamudno in dolgotrajno. Midva sva v slabe pol ure izbrala obleki za oba. Če bova tako usklajena tudi na odru, mislim, da se nam obeta zares super večer je navdušeno povedala Ajda.

»Jaz posebnih priprave, kar se obleke, frizure in ličenja tiče, nimam. Pomembno mi je, da se bom na koncertu dobro počutila, na kar pa vpliva dobra družba in super energija, ki je med Aktualovci nikoli ne manjka. Lahko bom oblečena v svečano obleko ali pa v kavbojke,« je v smehu povedala Mojca, ki se dobro spomni kako je prvič doživela Aktualov rojstni dan v Stožicah. »Bilo je neverjetno. Ko mogočnost v prečudoviti energiji, v povezavi s prekrasno glasbo doživiš v objemu največje radijske družine, si želiš, da se nikoli ne konča. Od tistega prvega koncerta dalje nisem izpustila niti enega,« je dejala Mojca. Obe radijki pa v en glas zatrjujeta, da je najboljša zabava tista, kjer so ob tebi dobri prijatelji.

prejšnji članek
ZVEZDNIŠKA UGANKA: Prepoznate tega dečka?
Svet slavnih
ZVEZDNIŠKA UGANKA: Prepoznate tega dečka?
naslednji članek
Je uporaba 'jutranje tabletke' priporočljiva in kakšen je njen vpliv?
Zdravje
Je uporaba 'jutranje tabletke' priporočljiva in kakšen je njen vpliv?