laparoskopija Svet24.si

Na operacijski mizi je kričala, kirurg je ni ...

ENERGIJE Dobra karma

Za optimalno delovanje: energijska napoved od 13. ...

lažni pravoslavni duhovnik Svet24.si

VIDEO: Škandal v Srbiji, izdajal se je za ...

Konji, kraj, janez sabolek - sabla Svet24.si

Inšpekcija obupala nad konji – menda zato, ker ...

boginja Dobra karma

Petek 13. in njegovih 13 starodavnih keltskih ...

indira Njena.si

Razgaljena in vroča Indira zanetila splet

lucija Njena.si

Kaj se je po snemanju zgodilo med Lucijo in ...

Slovenski voditeljici bosta ustvarili nepozabne spomine
| PR

Slovenski voditeljici bosta ustvarili nepozabne spomine

Ajda Mlakar in Mojca Gornik, Radio Aktual

Voditeljici na Radiu Aktual, Ajda Mlakar in Mojca Gornik, že komaj čakata 6. december, ko se bo zgodil glasbeni spektakel v Stožicah, Aktualov 12. rojstni dan. Med drugim urejata še zadnje podrobnosti glede videza, sploh Ajda, ki bo dogodek tudi povezovala.

»S Klemnom Bunderlo s katerim vodiva dogodek, sva si izbrala »styling« za dan d. Hvala trgovini EnainEdina, lepše obleke si ne bi mogla želeti. Naj povem še eno zabavno dejstvo. Mnogi bi verjetno pomislili, da je izbiranje in pomerjanje večernih toalet zamudno in dolgotrajno. Midva sva v slabe pol ure izbrala obleki za oba. Če bova tako usklajena tudi na odru, mislim, da se nam obeta zares super večer,« je navdušeno povedala Ajda.

»Jaz posebnih priprave, kar se obleke, frizure in ličenja tiče, nimam. Pomembno mi je, da se bom na koncertu dobro počutila, na kar pa vpliva dobra družba in super energija, ki je med Aktualovci nikoli ne manjka. Lahko bom oblečena v svečano obleko ali pa v kavbojke,« je v smehu povedala Mojca, ki se dobro spomni kako je prvič doživela Aktualov rojstni dan v Stožicah. »Bilo je neverjetno. Ko mogočnost v prečudoviti energiji, v povezavi s prekrasno glasbo doživiš v objemu največje radijske družine, si želiš, da se nikoli ne konča. Od tistega prvega koncerta dalje nisem izpustila niti enega,« je dejala Mojca. Obe radijki pa v en glas zatrjujeta, da je najboljša zabava tista, kjer so ob tebi dobri prijatelji.