Sončni mrk Dobra karma

5. junij 2020: začetek sezone mrkov! Kaj to ...

7 Svet24.si

To so najbolje plačani zvezdniki na svetu

marko-perkovic-thompson_pl6 Reporter.si

Hrvaški pevec Thompson bo lahko od Slovenije ...

Bolnišnica jesenice, jeseniška bolnišnica Svet24.si

Okužena medicinska sestra v jeseniški ...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

magnifico Odkrito.si

Kaj Magnifico pravi o Janševem tvitu?

onur-büyüktopçu Njena.si

Tisti usodni poljub: Igralec je postal TV voditelj...

Slovenski voditeljici bosta ustvarili nepozabne spomine
| PR

Slovenski voditeljici bosta ustvarili nepozabne spomine

Ajda Mlakar in Mojca Gornik, Radio Aktual

Voditeljici na Radiu Aktual, Ajda Mlakar in Mojca Gornik, že komaj čakata 6. december, ko se bo zgodil glasbeni spektakel v Stožicah, Aktualov 12. rojstni dan. Med drugim urejata še zadnje podrobnosti glede videza, sploh Ajda, ki bo dogodek tudi povezovala.

»S Klemnom Bunderlo s katerim vodiva dogodek, sva si izbrala »styling« za dan d. Hvala trgovini EnainEdina, lepše obleke si ne bi mogla želeti. Naj povem še eno zabavno dejstvo. Mnogi bi verjetno pomislili, da je izbiranje in pomerjanje večernih toalet zamudno in dolgotrajno. Midva sva v slabe pol ure izbrala obleki za oba. Če bova tako usklajena tudi na odru, mislim, da se nam obeta zares super večer,« je navdušeno povedala Ajda.

»Jaz posebnih priprave, kar se obleke, frizure in ličenja tiče, nimam. Pomembno mi je, da se bom na koncertu dobro počutila, na kar pa vpliva dobra družba in super energija, ki je med Aktualovci nikoli ne manjka. Lahko bom oblečena v svečano obleko ali pa v kavbojke,« je v smehu povedala Mojca, ki se dobro spomni kako je prvič doživela Aktualov rojstni dan v Stožicah. »Bilo je neverjetno. Ko mogočnost v prečudoviti energiji, v povezavi s prekrasno glasbo doživiš v objemu največje radijske družine, si želiš, da se nikoli ne konča. Od tistega prvega koncerta dalje nisem izpustila niti enega,« je dejala Mojca. Obe radijki pa v en glas zatrjujeta, da je najboljša zabava tista, kjer so ob tebi dobri prijatelji.