Shannen Doherty Dobra karma

Slavna igralka v solzah: rak se je vrnil

irma usto Svet24.si

V trčenju v betonski zid umrli "najlepši sestri ...

masaza ajdovscina-pl Reporter.si

Kako do prostitutke v Ljubljani: mi smo jih našli...

Ladja MV Alta Svet24.si

VIDEO in FOTO: Nevihta na irsko obalo naplavila ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Aljaž Škorajenc Njena.si

Slovenski plesalec pretresen zaradi smrti ...

Helena Blagne_Led in sol_foto_NEO VISUALS (3) Njena.si

Helena Blagne razgaljena pozirala v kadi

Kako se Luka danes razume s starši?
| V.M.

Kako se Luka danes razume s starši?

Luka, POP TV

Luka Lampret si že vrsto let prizadeva omiliti neprijeten spomin na napako iz najstniških let. Trud, da bi v življenju delal dobro in bil kar najboljši, je vsekakor obrodil sadove. Danes sta starša nanj neizmerno ponosna …

V resničnostnem šovu Kmetija je Luka Lampret razkril, da njegovi spomini na odraščanje niso najlepši. Zaradi slabe odločitve, v kateri je zagrešil prometno nesrečo, se je namreč njegovo življenje precej spremenilo, v velikih težavah pa se je zatem znašla celotna družina, ki v težkem obdobju ni našla skupnega jezika in podpore drug v drugemu.

No, težki časi so sedaj minili, Luka se namreč s staršema lepo razume. Kot je omenil v nedavnem klepetu s Tilnom, se je v šov prijavil tudi zaradi tega, ker si nenehno želi narediti in dokazati več: »Ne vem, komu, mogoče sebi ali pa staršem.«

Foto: Osebni arhiv - Luka s staršema

Pa mu je uspelo – kakšen ima danes odnos z mamo in očetom? »S starši se razumem zelo dobro, pa tudi sicer moram poudariti, da me spodbujata že od majhnih nog. Mojo napako sta mi kar hitro oprostila in bila vesela, da se je končalo tako, kot se je,« nam je zaupal Luka, ki se je na malih ekranih predstavil kot prijeten in spoštljiv mladenič.

Kako pa sta kaj starša zadovoljna z njegovim nastopom v resničnostni oddaji? »No, najprej sta bila kar skeptična glede šova, ampak sedaj sta ponosna name,« veselo sklene Luka, ki ima danes lepo življenje. Pomemben del njegovega sveta je namreč dekle, s katero si skupaj ustvarjata prihodnost.