Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kako se Luka danes razume s starši?

5. 12. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
luka lampret izpoved

Luka foto: POP TV

Luka Lampret si že vrsto let prizadeva omiliti neprijeten spomin na napako iz najstniških let. Trud, da bi v življenju delal dobro in bil kar najboljši, je vsekakor obrodil sadove. Danes sta starša nanj neizmerno ponosna …

V resničnostnem šovu Kmetija je Luka Lampret razkril, da njegovi spomini na odraščanje niso najlepši. Zaradi slabe odločitve, v kateri je zagrešil prometno nesrečo, se je namreč njegovo življenje precej spremenilo, v velikih težavah pa se je zatem znašla celotna družina, ki v težkem obdobju ni našla skupnega jezika in podpore drug v drugemu.

No, težki časi so sedaj minili, Luka se namreč s staršema lepo razume. Kot je omenil v nedavnem klepetu s Tilnom, se je v šov prijavil tudi zaradi tega, ker si nenehno želi narediti in dokazati več: »Ne vem, komu, mogoče sebi ali pa staršem.«

Luka s staršema foto: Osebni arhiv

Pa mu je uspelo – kakšen ima danes odnos z mamo in očetom? »S starši se razumem zelo dobro, pa tudi sicer moram poudariti, da me spodbujata že od majhnih nog. Mojo napako sta mi kar hitro oprostila in bila vesela, da se je končalo tako, kot se je,« nam je zaupal Luka, ki se je na malih ekranih predstavil kot prijeten in spoštljiv mladenič.

Kako pa sta kaj starša zadovoljna z njegovim nastopom v resničnostni oddaji? »No, najprej sta bila kar skeptična glede šova, ampak sedaj sta ponosna name,« veselo sklene Luka, ki ima danes lepo življenje. Pomemben del njegovega sveta je namreč dekle, s katero si skupaj ustvarjata prihodnost.

prejšnji članek
Novi šok: Po napadu prekinjen dotok krvi, noga bela, modrikasta
Svet slavnih
Novi šok: Po napadu prekinjen dotok krvi, noga bela, modrikasta
naslednji članek
Renata Bohinc žari kot princeska
Svet slavnih
Renata Bohinc žari kot princeska