stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Anna Paynich s kristali do magičnega uspeha

5. 12. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
anna-paynich

Anna Paynich foto: Osebni arhiv

Leto po udeležbi v resničnostnem šovu Kmetija Anna Paynich prekipeva od kreativnosti. Vas zanima, kam jo je duhovna pot popeljala in kaj se ji dogaja v prazničnem decembru?

Anna Paynich se je nedavno vrnila iz Pariza, kjer pa ni zgolj odkrivala lepote mesta zaljubljencev. »Pariz je moj drugi dom, tam sem tokrat predstavljala svojo knjižno uspešnico Brezpogojna ljubezen na izposojo. Vesela sem, ker je tudi tam na voljo v večjih knjigarnah,« veselo pokima in hiti pripovedovati, da je njena prva knjiga Blišč in beda modnega sveta nastala pred 13-imi leti prav v Parizu.

»V ta namen sem se odločila, da za praznične dni naredim paketke in podarim poleg moje druge knjige še prvo knjigo za ceno ene. Moj distributer mi je obe knjigi postavil v večje knjigarne še po Sloveniji. Torej, samo decembra prve kupce čaka presenečenje in moje darilo v paketku z obema knjigama,« ponosno pove in nadaljuje, da je bil obisk Pariza nekoliko bolj ploden od pričakovanega, saj jo je tam objelo obilje kreativnosti in navdiha.

Anna Paynich s hčerko Anayo foto: Osebni arhiv

Neprijetne življenjske dogodke preganja s kristali in angeli

»Moja kreativnost je zopet dobila navdih v Parizu glede ustvarjanja novih, posebnih modnih dodatkov v obliki obroča za na glavo. Prvi obroč ščiti našo auro ter jo čisti negativnih energij, medtem ko je namen drugega obroča priklic ljubezni. Vsebuje kristal, ki podpira posamezno naročnico ter angela, ki jo bo varoval.  Izdelane imam v vseh nežnih pastelnih barvah z vsemi vrstami kristalov in angelov, z delovanjem v sožitju. Naša kronska čakra je najbolj pomembna za našo povezavo z univerzumom in je najbolj dovzetna za vstop vseh zunanjih energij.

Zato sem dragim damam in puncam olajšala neprijetne dogodke v življenju s to močno zaščito v kombinaciji s kristali« pojasnjuje Anna, ki je sicer tudi na domačih tleh zelo aktivna in kreativno naravnana. Njeno življenje se poleg potovanj in predstavitev knjig vrti zlasti okoli plesa, tako doma kot v tujini namreč deli svoje znanje.

»Moje življenje je magično in hvaležna sem, da zmorem in mi uspeva na vseh področjih, kjer vložim svojo energijo, kreativnost in drugačnost. Moje zadnje praznično potovanje bo na Malto, kjer bom na literarnem večeru predstavila svojo knjigo, katera bo dostopna še v knjigarnah na otoku. Naslednje leto se mi obetajo nova potovanja, kajti pripravljam že tretjo duhovno knjigo, ki bo nedvomno tudi uspešnica v našem in tujem jeziku.«

Anna Paynich

Anna Paynich foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Ta je ena izmed Tanjinih najljubših
Svet slavnih
Ta je ena izmed Tanjinih najljubših
naslednji članek
Kraljica se odpoveduje dolžnostim - to zdaj dela Kate
Svet slavnih
Kraljica se odpoveduje dolžnostim - to zdaj dela Kate
#nasazenazenska
nasazenazenska