krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

Boštjan Gorjup
Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih podjetij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tanja Balabanić zaslužila na račun nestrpnežev

10. 12. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
tanja-balabanić, jan-klobasa

Tanja z dvojčkoma foto: Tibor Golob

'Če pridem nazaj, bo no murphy,' je v resnem tonu napovedala Tanja Balabanić v prvi polovici šova Kmetija in za 'ponesrečeno' izjavo prejela poplavo posmeha in ogorčenih komentarjev. Pa je v resnici sploh želela uporabiti besedno zvezo 'no mercy'? Kakorkoli, zdi se, da zna Tanja tudi spodrsljaje obrniti v svoj prid …

Ko je Tanja Balabanić v izjavi na Kmetiji uporabila besedo 'no murphy', niti pomislila ni, da bo s tem do solz nasmejala gledalce. Besedno zvezo namreč doma pogosto uporabi, saj gre za zasebno šalo, ki si jo deli z dobro prijateljico. A s pojasnjevanjem kakopak ne bi pomirila strasti tistih, ki se še vedno radi obregnejo ob njenega 'murphyja', zato je sklenila, da se bo pošalila na svoj račun in iz slavne besedne zveze naredila nekaj zabavnega,  donosnega in celo dobrodelnega.

"Priložnost se vedno pojavi v slabem trenutku, jaz v to 100-odstotno verjamem, nenazadnje iz vsakega slabega trenutka naredim nekaj dobrega. In tako bo tudi iz tega spodrsljaja nastalo nekaj pozitivnega. Zamislila sem si namreč trendovske majice z napisom no murphy, ki jih lahko naroči kdorkoli si želi, najboljše pri tem pa je, da bom od vsake prodane majice namenila 1 euro za družino v socialni stiski, ki mi jo bodo pomagali zbrati na Zvezi prijateljev mladine. Želim si le, da bi bila ta družina iz Vrhnike, od koder prihajam tudi sama. Glede na to, da je december, bi rada tudi sama širila dobrodelno, praznično obarvano vzdušje," nam je zaupala Tanja, ki se je v majici no murphy skupaj z dvojčkoma Klobasa postavila pred objektiv priznanega fotografa Tiborja Goloba.

Tanja in Jan

Tanja in Jan foto: Tibor Golob

prejšnji članek
Isaac Palma z javnostjo delil kar je doslej skrival
Svet slavnih
Isaac Palma z javnostjo delil kar je doslej skrival
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
#nasazenazenska
nasazenazenska