prazna denarnica, Svet24.si

Inflacija je zagotovo tukaj; cene bodo rasle vsaj ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

amaro erbus 1 Svet24.si

Skupaj sta odraščala, prijateljstvo pa kronala z...

pozar simic pl Reporter.si

Ali bo šef Fursa Ivan Simič pregledal sumljive ...

marjan dikaucic bobo2 Necenzurirano

Minister bi gradil hišo, a ne bi plačal ...

sonja-plešnar Njena.si

Ljubezen po domače: Znano, katerega leta je ...

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Kaj se je zgodilo s serijo Najini mostovi?
| V.M.

Kaj se je zgodilo s serijo Najini mostovi?

Najini mostovi, POP TV

Bo težko pričakovana slovenska serija ugledala luč sveta?

Potem ko se je v začetku poletja zaključila priljubljena nadaljevanka Reka ljubezni, so nas na POP TV razveselili z novico, da se prav kmalu obeta nova, originalna serija z naslovom Najini mostovi. Govorilo se je, da bo slednja ugledala luč sveta v jesenskih mesecih in ker je tu že zima, nas je kakopak zanimalo, ali lahko serijo na malih ekranih sploh pričakujemo. 

Kot so nam zaupali na POP TV, nas bo romantična nadaljevanka vsekakor prikovala na domače naslonjače, le nekoliko bomo morali še počakati, saj na male ekrane prihaja spomladi. In če ste morda pozabili, o čem bo tokrat tekla zgodba, naj vas opomnimo, v katero smer se bodo odvijale peripetije likov, ki so postavljeni med slikovita pobočja Vipavske doline. 

»Po dolgih letih odsotnosti se v rojstno mesto vrne glavni lik serije Kristjan Bevk (Robert Korošec) in se sooči s starimi družinskimi zamerami, ljubeznijo svojega življenja glavno junakinjo Moniko Furlan (Maša Grošelj), ter skrivnostjo preteklostjo. Bogato igralsko zasedbo sestavljajo Marijana Brecelj, Nina Ivanič, Aleš Valič, Anja Drnovšek, ki smo jih spoznali v seriji Reka ljubezni, pridružujejo pa se tudi novi obrazi Helena Peršuh, Anuša Kodelja, Jernej Kuntner, Tina Gorenjak, Saša Pavlin Stošić, Darja Reichman, Matej Zemljič, Jure Kopušar in drugi.«