tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

hana Njena.si

Sanjski moški: Goran in Hana spet skupaj!?

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Znan obraz ima svoj glas v živo iz središča Ljubljane
| K.M.

Znan obraz ima svoj glas v živo iz središča Ljubljane

Prepobrazbe tekmovalcev v 6. oddaji Znan obraz ima svoj glas., Miro Majcen/Pop TV

Letošnji tekmovalci priljubljene oddaje bodo dobrodelni!

Najbolj poslušani jutranji program v Sloveniji, Denis Avdić Show na Radiu1, bo 28 ur potekal v živo z Mestnega trga. Voditelji Denis Avdić, Miha Deželak, Anja Ramšak in Jana Morelj bodo s pomočjo poslušalcev zbirali denar za družine v stiski. Samo lani so zbrali več kot 300.000 evrov in številnim družinam polepšali praznike. 

Foto: Darja Štravs Tisu - Ekipa jutranjega programa Radio 1

Poleg pestrega dogajanja v studiu, ki ga bodo obiskali tudi številni znani Slovenci, se bo glasbeni spektakel zgodil na Kongresnem trgu, kjer je Denis Avdić lani s predstavo v živo Moški so z Marsa, ženske so z Venere, privabil okoli 10 tisoč ljudi. V četrtek, 19. decembra, se bo ob 19-ih začel standup nastop komikov Nejca Šmita, Sašota Stareta in Lucije Čirović. Svojih debitantskih 5 stand up minut bo dodal tudi junak Miha Deželak.

Ob 20-ih bo Avdić na oder Kongresnega trga pripeljal nastopajoče v največjem tv šovu te jeseni Znan obraz ima svoj glas, ki se bo zaključil to nedeljo. Na odru lahko z izvedbami največjih hitrov pričakujete vseh 8 nastopajočih v oddaji: Alexa Volaska, Petro Zore, Davida Amara, Ano Dežman, Evo Boto, Majo Oderlap, Matica Supovca in Srđana Milovanovića. Poleg aktualnih izvajalcev bosta svoje izkušnje z glasbenimi predelavami dodala še zmagovalca iz prejšnjih sezon in člana ekipe Radia1 Tilen Artač in Tomaž Klepač.

Foto: Darja Štravs Tisu - Ekipa jutranjega programa Radio 1

Prvo javno izvedbo oddaje Znan obraz ima svoj glas bodo zaključili z največjim zborom v Sloveniji in v družbi legendarne skupine Pop Design. Z uspešnico Na božično noč bodo odprli praznike in združili moči za družine v stiski, ter pošiljali sporočila POMAGAM 1 ali POMAGAM5 na 1919.