Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Znan obraz ima svoj glas v živo iz središča Ljubljane

10. 12. 2019; 08.00
Avtor: K.M.
znan-obraz-ima-svoj-glas

Prepobrazbe tekmovalcev v 6. oddaji Znan obraz ima svoj glas. foto: Miro Majcen/Pop TV

Letošnji tekmovalci priljubljene oddaje bodo dobrodelni!

Najbolj poslušani jutranji program v Sloveniji, Denis Avdić Show na Radiu1, bo 28 ur potekal v živo z Mestnega trga. Voditelji Denis Avdić, Miha Deželak, Anja Ramšak in Jana Morelj bodo s pomočjo poslušalcev zbirali denar za družine v stiski. Samo lani so zbrali več kot 300.000 evrov in številnim družinam polepšali praznike. 

Ekipa jutranjega programa Radio 1 foto: Darja Štravs Tisu

Poleg pestrega dogajanja v studiu, ki ga bodo obiskali tudi številni znani Slovenci, se bo glasbeni spektakel zgodil na Kongresnem trgu, kjer je Denis Avdić lani s predstavo v živo Moški so z Marsa, ženske so z Venere, privabil okoli 10 tisoč ljudi. V četrtek, 19. decembra, se bo ob 19-ih začel standup nastop komikov Nejca Šmita, Sašota Stareta in Lucije Čirović. Svojih debitantskih 5 stand up minut bo dodal tudi junak Miha Deželak.

Ob 20-ih bo Avdić na oder Kongresnega trga pripeljal nastopajoče v največjem tv šovu te jeseni Znan obraz ima svoj glas, ki se bo zaključil to nedeljo. Na odru lahko z izvedbami največjih hitrov pričakujete vseh 8 nastopajočih v oddaji: Alexa Volaska, Petro Zore, Davida Amara, Ano Dežman, Evo Boto, Majo Oderlap, Matica Supovca in Srđana Milovanovića. Poleg aktualnih izvajalcev bosta svoje izkušnje z glasbenimi predelavami dodala še zmagovalca iz prejšnjih sezon in člana ekipe Radia1 Tilen Artač in Tomaž Klepač.

Ekipa jutranjega programa Radio 1 foto: Darja Štravs Tisu

Prvo javno izvedbo oddaje Znan obraz ima svoj glas bodo zaključili z največjim zborom v Sloveniji in v družbi legendarne skupine Pop Design. Z uspešnico Na božično noč bodo odprli praznike in združili moči za družine v stiski, ter pošiljali sporočila POMAGAM 1 ali POMAGAM5 na 1919.

prejšnji članek
Je Anne Hathaway drugič postala mamica?
Svet slavnih
Je Anne Hathaway drugič postala mamica?
naslednji članek
Bizovičar v pižami po središču Ljubljane
Svet slavnih
Bizovičar v pižami po središču Ljubljane