nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, ...

jansa sarec-pl3 Reporter.si

Ker je Marjan Šarec skočil v prazen bazen, bo ...

spar, trgovina, domžale Svet24.si

FOTO: Je slovenske kupce zajela korona histerija?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

Znan obraz ima svoj glas v živo iz središča Ljubljane
| K.M.

Znan obraz ima svoj glas v živo iz središča Ljubljane

Prepobrazbe tekmovalcev v 6. oddaji Znan obraz ima svoj glas., Miro Majcen/Pop TV

Letošnji tekmovalci priljubljene oddaje bodo dobrodelni!

Najbolj poslušani jutranji program v Sloveniji, Denis Avdić Show na Radiu1, bo 28 ur potekal v živo z Mestnega trga. Voditelji Denis Avdić, Miha Deželak, Anja Ramšak in Jana Morelj bodo s pomočjo poslušalcev zbirali denar za družine v stiski. Samo lani so zbrali več kot 300.000 evrov in številnim družinam polepšali praznike. 

Foto: Darja Štravs Tisu - Ekipa jutranjega programa Radio 1

Poleg pestrega dogajanja v studiu, ki ga bodo obiskali tudi številni znani Slovenci, se bo glasbeni spektakel zgodil na Kongresnem trgu, kjer je Denis Avdić lani s predstavo v živo Moški so z Marsa, ženske so z Venere, privabil okoli 10 tisoč ljudi. V četrtek, 19. decembra, se bo ob 19-ih začel standup nastop komikov Nejca Šmita, Sašota Stareta in Lucije Čirović. Svojih debitantskih 5 stand up minut bo dodal tudi junak Miha Deželak.

Ob 20-ih bo Avdić na oder Kongresnega trga pripeljal nastopajoče v največjem tv šovu te jeseni Znan obraz ima svoj glas, ki se bo zaključil to nedeljo. Na odru lahko z izvedbami največjih hitrov pričakujete vseh 8 nastopajočih v oddaji: Alexa Volaska, Petro Zore, Davida Amara, Ano Dežman, Evo Boto, Majo Oderlap, Matica Supovca in Srđana Milovanovića. Poleg aktualnih izvajalcev bosta svoje izkušnje z glasbenimi predelavami dodala še zmagovalca iz prejšnjih sezon in člana ekipe Radia1 Tilen Artač in Tomaž Klepač.

Foto: Darja Štravs Tisu - Ekipa jutranjega programa Radio 1

Prvo javno izvedbo oddaje Znan obraz ima svoj glas bodo zaključili z največjim zborom v Sloveniji in v družbi legendarne skupine Pop Design. Z uspešnico Na božično noč bodo odprli praznike in združili moči za družine v stiski, ter pošiljali sporočila POMAGAM 1 ali POMAGAM5 na 1919.