900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jan iz Kmetije v resnici igralec

24. 12. 2019; 08.00
Avtor: Vesna Meško
jan klobasa tibor golob

Jan Klobasa foto: Tibor Golob

Napočil je čas, da vam razkrijemo resnico …

Človek, ki ste ga od prvega septembra spremljal na malih ekranih, ni bil pravi Jan Klobasa. Vsaj ne takšen, kakršnega poznajo ljudje iz njegovega zasebnega življenja. Preden sta s Tilnom stopila na slavno posestvo in se seznanila s sotekmovalci, je namreč izoblikoval lik, s katerem je nato odigral igro svojega življenja. Sam s seboj je pošteno razčistil, kaj je resničnostna igra in sledil osnovnemu vodilu, da v mejah znotraj kmetije ni prostora za čustva in realno življenje. Jan kakršnega ste spoznali v šovu, je bil igralec v bitki za 50. tisoč evrov, človek, ki s pravim Janom nima veliko skupnega.

Jan, koga smo spremljali na malih ekranih? Ne poznamo te tako odrezavega. Pravzaprav bi te opisali kot čustvenega, prijaznega fanta.

Drži, jaz sem v resnici zelo čustven človek, lahko bi rekel, da skoraj preveč. Ampak Janu kakršen sem v resnici, ne bi uspelo priti do cilja.

In tako si ustvaril lik ustrezen igri v katero sta se podala. Ali te zaradi dominantnega nastopa v šovu tvoji znanci sedaj drugače gledajo?

Moji znanci zelo dobro vedo, kakšen človek sem. Niti približno namreč nisem nespoštljiv in težaven, kot sem nastopil v šovu. Zanje sem še vedno tisti stari Jan, takšen kot sem bil preden sem se odpravil na posestvo. Jana iz kmetije pa sem dal kar lepo na stran (smeh), on je bil samo moja vloga, s katero sem prišel do končnega cilja.

Navzven si se ves čas snemanja šova vedel kot zmagovalec. Kaj pa se je odvijalo v tebi – si verjel, da ti bo uspelo ali si kdaj dvomil vase?

Rekel bi, da sem s to potezo, da sem se obnašal, kot zmagovalec, dosegel, da so me tako sčasoma začeli dojemati tudi drugi. Je pa res, da je bila to samo navidezna samozavest, sam v to seveda nisem bil prepričan. Moj lik, torej Jan iz Kmetije, pa je moral nositi dominantno držo, razumete?

Komentatorji na družbenih omrežjih so precej glasni – te boli, da ljudje niso razumeli tvoje vloge v šovu?

Vsi komentarji glede naju so večinoma grdi, a na to gledam drugače kot večina. Zdi se mi super, pa tudi povsem normalno, da imajo gledalci raznoliko mnenje. Nekateri sicer čutijo potrebo, da ga izrazijo na zelo grd način, ampak to pač predstavlja določen del družbe. Nekateri niti ne razumejo, zakaj so na svetu, zato jim oprostim, da ne ločijo igre od resničnega življenja.

Jan in Tilen Klobasa

Jan in Tilen Klobasa foto: Tibor Golob

prejšnji članek
'Dragi Jernej, vse najboljše, tja onkraj zvezd večnosti'
Svet slavnih
'Dragi Jernej, vse najboljše, tja onkraj zvezd večnosti'
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?