GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kambuča osvojila Slovence

16. 12. 2019; 10.00
Avtor: PR
Kambuca
V nedeljo se je zaključila četrta sezona oddaje Štartaj Slovenija, ki je poskrbela za kar osem inovativnih produktov na prodajnih policah.

Pop TV je s partnerjema Spar Slovenija in oglaševalsko agencijo Formitas letos že četrtič zapored na trg postavil osem podjetniških ekip. Neprecenljive izkušnje so jih oblikovale v samostojne podjetnike, le eden izmed njih pa si je lahko prislužil naziv Hit produkt leta 2019. To je postala naravna gazirana pijača BeLife kombuča, ki jo ustvarjata brata Mirza in Zlatan Ljubijankić.

foto: POP TV

Lani se je BeLife kombuči uvrstitev v 3. sezono projekta za las izmuznila, zato je bil podpis pogodbe s Sparom in razglasitev za HIT produkt 4. sezone za brata Ljubijankić še toliko bolj čustven. "Občutki so nepopisni. Skozi cel projekt je bil najin cilj priti do pogodbe in postati partner s Spar Slovenija, najino delo pa se zdaj šele začenja. Postavila sva nov mejnik, tako v osebnem življenju kot tudi za BeLife. Vse to sva dosegla s trdim delom in vztrajnostjo, izredno hvaležna pa sva vsem kupcem, ki ste nama to omogočili. Brez vas nama to ne bi uspelo," sta povedala po zmagi.

Na Sparovih policah sicer ostaja vseh osem izdelkov 4. sezone Štartaj Slovenija. Poleg BeLife kombuče so to še mesne in zelenjavne omake Alla Luigi, globoko zamrznjen 100-odstotno rastlinski burger Altburger, poučna igrača GOGIX, magnezijeva krema Magea, globoko zamrznjen narastek iz čokolade Moj Sufle, naravno organsko gnojilo Vermipur in mešanica za hitro pripravo uravnoteženega obroka Zivabowl. 

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
Svet slavnih
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
naslednji članek
Tamaro Ecclestone so oropali
Svet slavnih
Tamaro Ecclestone so oropali
#obraziavenija
obraziavenija