Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdanina Pija izgubila bitko z rakom

18. 12. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
Zvezdana Mlakar 1

Zvezdana foto: Marko Vavpotič, M24.si

Igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar žaluje. Vest, da njeni pasji prijateljici ne morejo več pomagati, ji je vzela sapo …

Da življenje Zvezdane Mlakar bogatijo pasji prijatelji in druge živali, s katerimi je spletla srčne prijateljske vezi, nemara že veste. Nemalokrat namreč omenja kosmate prebivalce posestva, ki jo napolnjujejo z radostjo in ji dajejo energijo. Prav posebno mesto v njenem srcu ima tudi njena psička Pija, ki pa je, kot kaže, zadnje mesece bila bitka z rakom. Da je njeno stanje tako resno, Zvezdana ni vedela, ji je pa danes jasno, zakaj jo je kosmatinka spremljala na vsakem koraku.

»Moje Pije ni več in nimam besed, da bi opisala grenkobo in žalost, ki ju čutim. Ko me je danes poklical moj veterinar Kastelic in mi povedal, da ji je odprl rano in, da je se rak razširil, sem skoraj nehala dihati. Jočem in se poslavljam. Jočem tudi zato, ker smo si rekli, da bomo takoj naredili nekaj dobrega. In ugotovili, da v zavetiščih nihče noče vzeti starega psa ... da nekateri čakajo leta ... noben kuža ne more zamenjati Pije, a zdaj jočem za vse njih, stare, bolne, zapuščene in nemočne živali ... Pija se je poslavljala celo poletje, čudila sem se, kako me je čisto na vsakem koraku spremljala, šele zdaj vem ... Lahko noč, draga moja psička ... hvala za vse objeme tvojih tačk,« je voditeljica svoje solze prelila v zapis na družbenem omrežju.

prejšnji članek
Jan Plestenjak spet žrtev nepridipravov
Svet slavnih
Jan Plestenjak spet žrtev nepridipravov
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Željko postal očka!
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Željko postal očka!