Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

VIDEO: Jan Klobasa: 'Bilo me je strah, kot še nikoli v življenju'

21. 12. 2019; 09.30
Avtor: Vesna Meško
ogled-finalne-oddaje-kmetija-2019

Jan Klobasa med ogledom finalne oddaje. foto: Goran Antlej

To, kar se je nocoj odvilo na malih zaslonih, so Luka in dvojčka Klobasa okusili že pred časom, kar je bilo pravzaprav velik izziv za čustva, saj so morali o razpletu igre strogo molčati. So se pa superfinalisti skupaj z nekaterimi tekmovalci in prijatelji podružili na zasebni zabavi, kjer smo med klepetom izvedeli marsikaj zanimivega ...

Jan in Tilen Klobasa sta se sredi oktobra vrnila v domače okolje, ob čemer sta se morala vesti, kot da nista osvojila najpomembnejše zmage v svojem življenju. Kakšen izziv je bil to, nam je Jan zaupal med klepetom, ki je nastal po skupnem ogledu finalne oddaje, na zabavi, ki se je v družbi tekmovalcev, prijateljev in oboževalcev odvila v baru Arena.

Jan in Tilen Klobasa foto: Goran Antlej

Jan, v areni si se zdel precej samozavesten in prepričan sam vase. Tudi tvoja drža je bila zelo dominantna. Mi prosim iskreno zaupaš, kaj se je v resnici odvijalo v tvoji glavi?

Kljub dominantni drži pred dvobojem, me je bilo strah, kot še nikoli do zdaj v življenju. Ampak se je splačalo.

Kako je bilo, ko sta se polna adrenalila znašla v zunanjem svetu, kjer pa se ljudem niti sanjalo ni, da imata v žepu zmago? Je bilo težko tako veliko novico zadržati zase?

Zelo je zanimivo, ko se enkrat iz televizije preseliš domov. Vsi te vstavljajo, vsi te nagovarjajo, poleg tega pa sva bila zmagovalca in je bilo težko to skrivati, ker bi rad vsem povedal, da si zmagal Kmetijo, pa ne smeš, ker je to velika skrivnost.

Utrinek iz skupnega ogleda finalne oddaje. foto: Goran Antlej

Danes sta si finale Kmetije ogledala skupaj s preostalimi sotekmovalci in prijatelji ter tako podoživela občutke ob zmagi. Vama je žal, da se finale ni odvilo šele danes ali sta vesela, da je vse to že za vama?

Evforija pred superfinalnim dvobojem je bila nemogoča, jaz in Tilen sva danes  vse to še enkrat podoživel, naredila finalno vzdušje. Paše mi, da je bilo takrat vsega konec in da smo zdaj po televiziji čakali na superfinale. Ker verjamem, da je to takšen pritisk, takšen stres, ko čakaš toliko časa na superfinale ... Priprave, slabo spiš, tako da meni je super, tako kot je bilo ...

Misliš, da bi časovni zamik finala vplival na razplet? Kdo ve, morda bi se pa Luka zakadil v areno precej močnejši? (smeh)

Ne to se ne bi spremenilo, bil bi zmagovalec tudi če bi bilo finale v živo. Luka bi imel čas, da bi se pripravil na dvoboj, jaz pa tudi, tako da bi bilo stanje takšno kot danes.

Utrinek iz skupnega ogleda finalne oddaje.

Utrinek iz skupnega ogleda finalne oddaje. foto: Goran Antlej

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?
naslednji članek
Ekskluzivno: Evforija dvojčkov ob zmagi!
Svet slavnih
Ekskluzivno: Evforija dvojčkov ob zmagi!
#nasazenazenska
nasazenazenska