Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takole se je Danijel pošalil na račun Janovega lipicanca

20. 12. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
jan in danijel2

Jan in Danijel foto: Osebni arhiv

Jan in Marjana sta se sinoči pomerila tudi v znanju pratike, kjer pa je dvojček prisotne in gledalce nasmejal z odgovorom, da konj lipicanec prihaja iz Švice.

V sinočnjem dvoboju je zmago slavil Jan Klobasa, ki se je v igrah odlično odrezal, ob tem pa poskrbel še za malce smeha. Med preizkušanjem znanja pratike je namreč podal odgovor, ki ga sotekmovalci še danes ne morejo pozabiti. Da prihaja lipicanec iz Švice, je na tablo zapisal Jan, Danijel pa je ob tem komajda zadrževal glasen krohot. In ker ga je misel na švicarskega lipicanca zabavala tudi tedne po šovu, je Jana na zabavi pri gospodarici Nadi presenetil z majico s sprav posebnim motivom.

»Z Janom sva tudi po šovu ostala v stikih in tako sem imel nedavno priložnost, da ga malce 'zbodem'. Tudi na račun tega, ker je skrival pratiko, nato pa kljub temu, da smo mislili, da bo znanje stresel iz rokava, tako ponesrečeno ustrelil mimo. Ko sem videl odgovor na tabli, sem komaj zadržal smeh in seveda se moral nekaj narediti na to temo. Kolega Batman mi je izdelal šaljivo majico, ki jo je Jan pri gospodarici Nadi s ponosom nosil. Šala kot šala pač, smeha ni nikoli preveč,« nam je pojasnil Danijel.

Jana je šaljivo darilo pošteno nasmejalo, majico si je z veseljem nadel in takole poziral z Danijelom …

prejšnji članek
R. Kelly zanika očitke o podkupovanju
Svet slavnih
R. Kelly zanika očitke o podkupovanju
naslednji članek
Kako zvenijo Nina Badrić, Mladen Grdović in Jelena Rozga v polka stilu?
Svet slavnih
Kako zvenijo Nina Badrić, Mladen Grdović in Jelena Rozga v polka stilu?