mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Intervju z muckom Tomom: 'Življenje po Kmetiji je čudovito!'

23. 12. 2019; 11.00
Avtor: Vesna Meško
tom na pop tv

Tom je z Janom in Tilnom obiskal POP TV. foto: POP TV

Ljubek mucek iz Kmetije je danes pravi mačkon. Razposajeni Tom rad raziskuje okrasne rože, srebra domačo juhico in počiva med vejami novoletnega drevesca. Še posebej rad se igra s svojim človeškim tropom in se do onemoglosti opazuje v velikem ogledalu.

Kaj se je zgodilo z muckom Tomom iz Kmetije, smo vam razkrili že pred časom, tokrat pa vam v branje ponujamo simpatičen intervju, ki je nastal ob pomoči Tomove 'mamice' Maje, montažerke resničnostnega šova Kmetija, ki je posvojila nadobudnega mačkona.

Tom, Jan nam je povedal, da si sedaj pri Maji. Kdo je Maja, je prijazna s teboj? 

Maja je ena prijazna blondinka, ki me je vzela iz Kmetije in pripeljala v Ljubljano. Ko sem se zjutraj zbudil v novem domu, sta me gledali dve ogromni očesi 12 letne punčke Eme, ki je nenehno ponavljala en in isti stavek, 'a je ta muc res naš?', 'a je ta muc res naš?' Smejala se je in skakala od veselja ter objemala Majo. Od takrat se z Emo vsak dan podiva in igrava po stanovanju.

Mali Tom je pravi srček foto: POP TV

To je pa res lepo slišati. Dolgčas ti torej ni. Pa imaš poleg Eme in Maje še kakšnega prijatelja?

Tukaj pri Maji in Emi mi je zelo lepo. Emin bratec Kolja, 16 letni fant, se dela, da me ne vidi, ampak ko sva sama, se crkljava in včasih tudi skupaj zaspiva v njegovi postelji. Vendar tega raje nikomur povedati. V stanovanju je še eden velik človek. Kličejo ga Igor, ko se igram z njim, sem na koncu čisto izmučen in takoj sladko zaspim. Občasno pridejo na obisk tudi kakšni drugi otroci. Vsi bi se radi z mano crkljali in igrali, kar mi je zelo všeč.

Kako pa si drugače, kaj počneš v teh decembrskih dneh? 

Kot sem že omenil, mi je pri Maji zelo všeč in tega ne bi zamenjal za nič na svetu. Imam topel domek, hrane je v izobilju, cele dneve se igram in spim. Včasih nagajam Maji, na primer, ko zjutraj ne vstane takrat, ko si jaz želim. Za šalo pogrizem eno od njenih rož, nakar znori in me podi po stanovanju. Tudi to mi je zelo všeč.

Slišala sem, da obožuješ novoletne smrečice?

Ja, ja, čeprav, no, ko so domov pripeljali novoletno smrečico, mi sprva ni bilo prav nič jasno. Nato pa sem splezal nanjo in brž ugotovil, da je to moje novo skrivališče. Varno zaščitenega med bodičastimi vejami me nihče ne doseže. Tukaj se potem odpočijem, ko se naveličam crkljanja in igranja.

Tomovo življenje foto: Osebni arhiv

Ti si pa res en zabaven muc (smeh). Vidim, da si zrasel v pravega fanta in da nisi več majhen mucek, kakršnega smo spremljali po televiziji …

Pri Maji na hodniku je ogromno ogledalo, v njem se vsak dan ogledujem in opazujem, kako sem lep in velik. No, to mi tudi drugi govorijo in zato si mislim, da je to verjetno res.

Seveda je res. Lačen torej zagotovo nisi. Povej mi Tom, kaj ti najbolj tekne? 

Najraje pojem toplo juhico, ki jo skuha moja Maja. Vendar ko slišim odpiranje konzerve s prav posebno mačjo hrano, takoj pritečem, pa četudi se ravnokar ogledujem v ogledalu.

Kaj pa Jan iz Kmetije, se ga še spomniš? Te pride kaj obiskati?

Kmetijo sem gledal in navijal za mojega Jana, ki je na koncu tudi zmagal. Ravno včeraj sta me prišla iskati Jan in Tilen! Smo šli na televizijo! Za to priložnost sem si še posebej uredil kožušček in brke! Ste me videli? Bili smo na POP TV!

prejšnji članek
Lado Bizovičar v krilu
Svet slavnih
Lado Bizovičar v krilu
naslednji članek
Jagoda in Jurij Batagelj sta pobegnila sem
Svet slavnih
Jagoda in Jurij Batagelj sta pobegnila sem
#nasazenazenska
nasazenazenska