testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353
Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do občinskega neprofitnega stanovanja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako čedno mamico ima Tom Zupan!

1. 1. 2020; 08.00
Avtor: Vesna Meško
barbara, tom-zupan, kmetija-2019, arena-bar

Mama Barbara in Tom foto: Goran Antlej

Da je Tom Zupan tako prijeten mladenič, gredo zasluge zagotovo njegovim staršem, očetu Vilijemu in mami Barbari, ki smo jo spoznali na nedavni zabavi in pomislili, da je njegova sestra …

Toma Zupana iz Kmetije smo spoznali kot prijetnega in vljudnega mladega fanta, ki se je pred kamerami držal nekoliko bolj v ozadju. 21 – letnik se je sicer od igre poslovil pred svojimi zavezniki, s katerimi je od začetka koval pot do cilja, kljub temu pa se je gledalcem vtisnil v spomin, kar pričajo tudi odzivi strank, ki Toma nemalokrat opazujejo med delom v športni trgovini.

No, pozornost pa v resničnem življenju ne pritegne zgolj Tom, pač pa tudi njegova mama Barbara, ki smo jo spoznali na zabavi, ki so jo priredili ob zaključku šova Kmetija. V domačem lokalu Arena so namreč gostili kmete in njihove prijatelje, ki so si skupaj ogledali supefinale in se poveselili ob pijači in prigrizku.

Tom, tole je torej tvoja mama. Zdi se bolj kot sestra ali prijateljica, saj je videti sila mladostno in trendovsko. Zagotovo si ponosen nanjo? »Ja, res sem ponosen na svojo mamo, saj je izjemna ženska,« pokima, mi pa se kar ne moremo načuditi, da gospa pred nami šteje 47 let.

Mama Barbara in Tom foto: Goran Antlej

Tekom šova smo te spoznali kot vljudnega in prijetnega mladega fanta. Zasluge za to ima nemara tudi tvoja mati? »Od malih nog naju je vzgajala v samostojni in ponosni osebi, podpirala naju je pri vsaki stvari, ki sva se je lotila. Vzgoja je seveda imela velik vpliv, a mislim, da gre predvsem za načela, ki si jih sam postaviš v glavi.«

Seveda nas je zanimalo, kako mama gleda na to, da se je sin pojavil na malih ekranih. Sta z možem ponosna na njegovo predstavitev v šovu?

»Tom nama je za Kmetijo povedal dva tedna pred odhodom in seveda sva bila oba zelo presenečena. Kasneje, ko se je na televiziji začela vrteti oddaja, pa sva bila prijetno presenečena in ponosna, tako nanj, kot na njegov odnos do celotnega dogajanja na posestvu.

Videlo se je, da je vso stvar dojemal kot igro in ne kot brezkompromisno tekmovanje za denar,« nam je za konec pojasnila Barbara.

prejšnji članek
Ekstremni podvig Bineta Volčiča
Svet slavnih
Ekstremni podvig Bineta Volčiča
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?