901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Miki Šarac ponosen na nadarjeno hčerko

2. 1. 2020; 09.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
martina miki tanja

Miki Šarac je videti odlično! foto: Osebni arhiv

Miki Šarac je ponosen na hčerko Dino, ki trenira ples že od svojega šestega leta in dosega s svojo skupino lepe uspehe na plesnih tekmovanjih.

Svetovno prvenstvo v plesu na Poljskem je bilo za Slovenijo spet izjemno. Med osvojenimi zlatimi medaljami je bila dobitnica ene od njih tudi sedemnajstletna Dina Šarac, hči Mikija Šarca.

»Vesel sem hčerkinega uspeha in uspeha njene skupine, čestitke pa tudi njihovemu koreografu Mitji Popovskemu in seveda klubu Kazina, kjer punce trenirajo,« je ponosen Miki, ki pa ob vsem veselju ni pozabil omeniti tudi nekoliko manj lepe strani plesa, ki se mu zdi še vedno preveč zapostavljen: »Ples ima sam po sebi težavo, ker meji med umetnostjo in športom, a ne smemo kar spregledati, da so naši plesalci ves čas med vodilnimi. Svetovne prvake imamo v več kategorijah. A vse to je stvar neke politike, mogoče tudi kulture, in ravno to je tudi razlog, da s Tanjo Žagar pripravljava plesno-glasbeni šov, na katerega bodo povabljeni svetovno znani plesalci latinskoameriških in standardnih plesov, s katerimi je Tanja sodelovala v televizijskem šovu Zvezde plešejo. Praznik plesa se bo zgodil 24. januarja v Dvorani Tabor v Mariboru in 29. februarja v Hali Tivoli v Ljubljani.«

prejšnji članek
Alen Kobilica srečen z lepo Majo?
Svet slavnih
Alen Kobilica srečen z lepo Majo?
naslednji članek
Jan Klobasa rešil mlado življenje
Svet slavnih
Jan Klobasa rešil mlado življenje
#obraziavenija
obraziavenija