stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alex Volasko razkril, kdaj gre pred oltar

5. 1. 2020; 12.00
Avtor: AR/Nova
Alex Volasko Saša Lešnjek

Zaljubljeni parček bo kmalu dahnil usodni da. foto: M24

Čeprav je Alex Volasko (28) pred leti doživljal hude čustvene pretrese, tako v glasbi kot tudi zasebno, je zdaj prepričan, da je v Saši Lešnjek (20) našel pravo dekle zase, zato se je odločil, da jo popelje pred oltar.

Kako bi opisali svoje pretekle zveze?

Bil sem v dolgoletni zvezi, a sva se oba zavedala, da zveza ne bo obstala. Preprosto sva oba vedela, da ne bo šlo. Zveza je trajala od leta 2011 do leta 2017. Bila je najstniška zaljubljenost, ki je minila. Oba sva vedela, da nekaj ni v redu, a sva si sama pri sebi govorila, da bo že.

Zakaj pa sta se razšla?

Priznam, da včasih nisem bil najbolj priden fant. Imel sem zelo živahno življenjsko obdobje. Čeprav sem si govoril, da sem pripravljen za resno zvezo, zdaj vidim, da nisem bil. Veliko se je nabralo. Na začetku jeseni 2017 je bila najina zveza na dnu. Vendar je bilo vse skupaj slabo že zadnji dve leti najine zveze.

Je bil razhod za vas težak?

Takrat sem se vsemu izogibal. Čeprav sem se družil s prijatelji in imel čustvene izlive, sem bil verjetno marsikomu tudi nadležen. Ob tej priložnosti bi se zahvalil vsem, ki so me takrat prenašali.

In kdaj je to obdobje minilo?

Aprila 2017, ko sem nastopil na Slovenski popevki s pesmijo Če pomlad nikoli več ne pride, sem se odločil, da pridem nazaj, tudi na družbena omrežja. Pesem Če pomlad nikoli več ne pride govori o hrepenenju, da bi želel kaj spremeniti, a ne morem. Jeseni tistega leta se je končala moja pretekla zveza. Takrat sem spoznal tudi svojo Sašo.

Najlepša nogica: Saša Lešnjek je v družbi svojega Alexa pokazala lepo oblikovano in zelo seksi nogico! foto: M24

Nam lahko zaupate, kako sta se spoznala?

Sašo sem poznal že prej, vendar le na videz. Oktobra 2017 sem jo povabil, da bi posnela demo posnetek za mojo pesem. Lahko bi rekel, da je bilo moje nekdanje dekle krivo za to, da sva se s Sašo spoznala. Pred leti sem imel doma studio, zato je k meni prihajalo kar veliko ljudi. Mojemu tedanjemu dekletu to ni bilo ravno všeč, zato je vedno govorila, da naj si prostor za studio najdem kje drugje. In sem ga! Saša je v sosednji stavbi, poleg stavbe, kjer imam studio, sinhronizirala risanke in tako sem jo spoznal. Ko sem končal preteklo zvezo, sem Sašo povabil na kavo in tako se je vse začelo. Takoj sva se ujela.

Sta tudi že zaročena. Nam zaupate, kdaj bo poroka?

Sašo sem zaprosil v sredo pred drugo oddajo šova Znan obraz ima svoj glas, konec septembra 2019. Zaprosil sem jo na ljubljanski Špici, kjer sva se prvič poljubila. Poročila se bova 22. avgusta 2020, a lokacije za zdaj še ne želiva razkriti.

prejšnji članek
Pravo ali umetno usnje?
Zdravje
Pravo ali umetno usnje?
naslednji članek
Kmetija 2019: najslabša do zdaj?
Resničnostni šovi
Kmetija 2019: najslabša do zdaj?