moška Dobra karma

Zgodba iz parka, ki morda tudi vam spremeni pogled...

Usodno vino Svet24.si

Inja Zalta se je zahvalila vsem in spregovorila ...

sodniki_stopnisce_2019-1569591640 Reporter.si

Ekskluzivno! Ustavno sodišče odločilo proti ...

slovenska vojska, meja, patrulje, vojaki Svet24.si

Potrdili predlog za podelitev izjemnih pooblastil ...

janez-jansa-in-bojan-pograjc-pred-tremi-desetletji-uspesna-v-triglavski-steni-01 Necenzurirano

Janša želi na čelu vojske svojega prijatelja. ...

jelena karleuša Odkrito.si

Jelena Karleuša - Jo je mož res surovo pretepel?!

TBLS3_Cristian Baranasic_FullFigure Njena.si

Zmagovalec shujševalnega šova v bolečinah in ...

Henrik iskreno priznal: 'zredil sem se na 151 kg'
| V.M.

Henrik iskreno priznal: 'zredil sem se na 151 kg'

Henrik, Osebni arhiv

Udeleženec 1. sezone shujševalnega šova Henrik Lutz je iskreno razgalil svoje vzpone in padce ter javno izzval še ostale tekmovalce, da razkrijejo, kakšno je njihovo stanje po dveh letih.

Henrik Lutz se ne skriva za izgovori in ne išče utehe v olepšani resnici. Medtem ko danes mineva dve leti od finalne oddaje šova The Biggest Loser Slovenija, iskreno priznava, da poleti ni bil najbolj marljiv, ob tem pa preostale udeležence vabi, da še sami razkrijejo, kakšno je danes njihovo stanje. So se zredili ali se še vedno borijo?

Foto: PLANET TV - Henrik

»Mineva dve leti od finala prve sezone Biggest Loser Slovenija, na katerem sem imel 125 kilogramov, le 10 kilogramov manj, kot jih imam danes. To niti ni slabo, vendar sem še daleč od zastavljenega cilja, 99 kg,« priznava v spletnem zapisu Henrik in nadaljuje, da je kljub vsemu zadovoljen, da se ni vrnil na stara pota in povečal težo na 195 kilogramov. Da se slednje ni zgodilo, je hvaležen predvsem osebnemu trenerju Dragu Adamiću, ob tem pa iskreno priznava, da navkljub vsakodnevnemu treningu teže ni znižal. »Nisem se dovolj pazil pri hrani. Čez poletje sem se celo zredil na 151 kg. Sedaj spet počasi znižujem.«

Javni izziv za sotekmovalce

Henrik je ob tej priložnosti javno povabil tekmovalce, da tudi oni razkrijejo, kakšna je danes njihova telesna teža. »Če ne želite, pa vsaj pri sebi naredite inventuro. Za vzgled sta nam vsekakor Aleš Hrvatin Lujko in Indira Ekić. Čestitke tudi vsem ostalim, ki se po dveh letih še niste nazaj zredil in se še vedno borite. Ne pozabite, kar sem vam povedal že v šovu ... pravi zmagovalci bodo vsi tisti, ki bodo tudi po petih letih od finala ostal suhci. Šele takrat se bo pokazalo, kdo je osvojil nove zdrave prehranjevalne navade in kdor je zašel na stara pota,« je modro zaključil Henrik.