stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Šok na radiu: Kača se je zavozljala v stojalo za mikrofon!

13. 1. 2020; 12.00
Avtor: PR
nina-cestnik-pavlič, žiga-deršek

Nina Cestnik Pavlič in Žiga Deršek foto: Radio Veseljak

V jutranji budnici Radia Veseljak je z voditeljema Nino Cestnik Pavlič in Žigo Derškom je zmeraj veselo. Za to poskrbita predvsem s svojo neposrednostjo, sproščenostjo in iskrenostjo ter z obilo odlične slovenske glasbe. Pretekli ponedeljek, ko je svoj rojstni dan slavila Nina, ji je Žiga pripravil prav posebno presenečenje.

"Zadnjič sem poslušal intervju, ki ga je imela z Wernerjem o njegovi novi skladbi. Bolj kot o skladbi sta govorila o njegovem mednožnem premoženju, ki je konec preteklega leta preplavil rumeni tisk. Govorila sta o njegovem pitonu, zato sem sklenil, da mu pogleda v oči. Ne tistemu od Wernerja, pač pa čisto pravemu. Spomini so tisto, kar ostane in se mi zdi, da je rojstnodnevno presenečenje več kot uspelo,« je dejal Žiga, ki so mu na pomoč priskočili iz Društva ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo in v studio pripeljali udava.

»Na koncu se je izkazalo, da se Žiga bolj boji kač kot Nina. Se je pa ta udau potem zavozljal v stojalo za mikrofon, tako da smo mogli celega razstaviti, da smo ga dobili ven,« pa je v smehu dejala urednica in voditeljica Janja Ulaga. Sicer pa Nine niso uspeli navdušiti nad kačami, v smehu pravi, da ji je tista od Wernerja še zmeraj ljubša.

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Možnosti, da najdete ljubezen, so velike
Horoskop
Tedenski horoskop: Možnosti, da najdete ljubezen, so velike
naslednji članek
Helena Blagne razgaljena pozirala v kadi
Svet slavnih
Helena Blagne razgaljena pozirala v kadi