stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Monika žrtev nasilja

16. 1. 2020; 10.00
Avtor: V.M.
monika sanjski moški

Monika foto: RTL

Monika Kelčec, ki smo jo spoznali v hrvaškem šovu Sanjski moški, nima lepe preteklosti. V mladosti je namreč pretrpela mnogo hudega.

Monika je v resničnostni oddaji Sanjski moški sodelovala le kratek čas, saj je prišla do spoznanja, da bo za vse bolje, če šov zapusti in se vrne v domače okolje. Vzdušje v hiši ji namreč ni vzbujalo prijetnih občutkov, morda tudi zaradi travmatične preteklosti, zaradi katere pravi, da je danes mnogo bolj empatična ženska.

Čedna 30-letnica ni odraščala z mamo in očetom. Živela je pri babici in dedku na vasi, kjer je bila obkrožena predvsem z živalmi. Kot je pojasnila za hrvaške medije, se je ob živalih počutila srečno, tudi za to, ker je bila v družbi običajno edina deklica.

Ko je pričela obiskovati šolo, se je njeno življenje spremenilo v pravo nočno moro. »V šoli sem doživljala medvrstniško nasilje, zaradi katerega sem še danes občutljiva na krivico in na situacije, ko nekdo napada in ponižuje šibkejše. Te izkušnje so sicer privedle do tega, da sem danes kot oseba precej močnejša,« je o preteklosti iskreno spregovorila Monika, ki verjame, da je mogoče tudi v grenkih preizkušnjah najti pozitivne stvari.

Monika Kelčec

Monika Kelčec foto: RTL

prejšnji članek
Slovenska pevka tik pred porodom
Svet slavnih
Slovenska pevka tik pred porodom
naslednji članek
Anna Paynich s prijateljico širi ljubezen in preganja temo
Svet slavnih
Anna Paynich s prijateljico širi ljubezen in preganja temo