stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: To je razlog za Samrin nenaden odhod …

15. 1. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
samra-čataković

Samra Čataković foto: RTL

V sinočnji oddaji Sanjski moški je vilo zapustila bodoča zdravnica Samra Čataković. Preobrat je močno presenetil tako Mija, kot dekleta v hiši. Kaj je temnolasko tako zelo zmotilo, da je zavrnila vrtnico in zapustila snemanje šova?

»Nikoli nisem tekala za moškim, da bi le ta uvidel moje kvalitete. Zadnja ceremonija je v mojih očeh pomenila kapljo čez rob, celotno dramatiziranje pa me je privedlo do spoznanja, da ne spadam tja, zato sem preprosto odšla. Mislim, da mu je bilo žal in da ga je vse skupaj razburilo, saj česa takega ni pričakoval,« je za 24 sata pojasnila danes 24-letna Samra Čataković.

Samra Čataković foto: RTL

Kot je pojasnila, ni zmogla več prenašati nenehnih prepirov, ki so se odvijali zaradi plitkih tem, medtem ko je bil pravi razlog, katera bo osvojila Mija. »Bilo mi je nepojmljivo, da med nami vlada takšna napetost zaradi človeka, ki ga pravzaprav šele spoznavamo. Nekatera dekleta se med seboj 'grizejo in teptajo', da bi prišla do cilja, kar pa iz mojega zornega kota ne pomeni zmage,« je povedala Samra, ki je že po nekaj dneh v vili spoznala, da Mijo ni primeren moški zanjo, dovolj pa ji je bilo tudi prenašanja frustracij, ki so jih na plan stresala dekleta v vili.

prejšnji članek
Helena Blagne osupnila z videzom 35-letnice
Svet slavnih
Helena Blagne osupnila z videzom 35-letnice
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?