mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Glasbenik izdal video, zaradi katerega jokajo (skoraj) vsi

18. 1. 2020; 07.30
Avtor: K.M.
James Blunt

James Blunt foto: Videospot

Česa tako čustvenega si še nista ogledali.

45-letni James Blunt velja za enega izmed najboljših glasbenih interpretov, ki je v svoji skoraj sedemnajstletni karieri izdal že številne večne balade, kot so You're Beautiful, Cold, Goodbye My Lover, 1973 in številne druge. Njegove pesmi igrajo na zmenkih, porokah in pogrebih, tokrat pa je izdal videospot, po ogledu katerega zajoka skoraj vsak. 

"Pesem Monsters je za mojega očeta, ki se mori s četrtim stadijem kronične ledvične bolezni, zato sem ga prosil, da naj bo z mano v videospotu," je o pesmi in videu povedal priljubljeni glasbenik.

Preprosta balada je ena izmed najbolj osebnoizpovednih glasbenikovih pesmi, govori pa predvsem o slovesu sina od očeta, s katero je želel povedati, da mu oče ni zgolj oče, ampak tudi najboljši prijatelj. Piko na i je zagotovo naredil s preprostim videospotom, pri katerem gre v večini za portretnih Jamesov posnetek. Ta pa je že v prvem kadru objokan, čustva pa se skozi pesem zgolj stopnjujejo, v zadnjem delu videospota pa se v kadru pojavi tudi glasbenikov oče, ki se bori z hudo boleznijo.

Pod videospotom so se usuli številni komentarji, večina teh pa govori ravno o tem, da so med gledanjem preprosto padli v jok. 

Se je podobno zgodilo tudi vam? 

prejšnji članek
Kraljica odločila, Harry in Meghan brez kraljevih nazivov
Svet slavnih
Kraljica odločila, Harry in Meghan brez kraljevih nazivov
naslednji članek
Tako je ime mačkam Boštjana Romiha
Svet slavnih
Tako je ime mačkam Boštjana Romiha
#nasazenazenska
nasazenazenska