ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ana Maria je znova blestela na odru

27. 1. 2020; 08.30
Avtor: V.M.
Ana Maria Mitič

Ana Maria Mitić foto: Žiga Culiberg

Igralka Ana Maria Mitić je ponosna na ekipo, ki si je s kreativnim delom prislužila tretjo zlato rolo za film Košarkar naj bo 2. Takole so se veselili uspehov …

»Ko gre mama Maria ven, gre z dobrim razlogom. In to ne samo malo v mesto, ampak kar v Maribor, v čisto fensi kino Maribox videti ekipo in čestitati filmu, producentu, scenaristu, režiserju Borisu Beziću in glavnemu igralcu Klemnu Kostrevcu za tretjo zlato rolo,« je svoje vtise po dogodku strnila na družbenem omrežju priljubljena igralka, ki je na odru znova očarala s svojo svežo podobo.

Zlata rola je nagrada, ki jo uspešnim slovenskim filmom podeljujejo že od leta 2001. Z več kot 50.000 gledalci je Košarkar naj bo 2 tudi najbolj gledan slovenski film letošnjega leta.

Film Košarkar naj bo 2 je nastal v produkciji Gustav filma in koprodukciji RTV SLOVENIJA, s sofinanciranjem Slovenskega filmskega centra. Kot koproducenti so sodelovala še podjetja Mb Grip, Studio Ritem, Unicasting in Pecl.

Košarkar naj bo 2 nadaljuje duhovito pripoved o Ranti, fantu, ki je tako velik, da bi lahko celo žirafam kravate zavezoval, in čigar življenje spremeni košarkarska žoga. Drugi del filma se dogaja leto kasneje. Vse je v najlepšem redu, dokler poletnega predpočitniškega vzdušja ne pretresejo nepredvidene šolske obveznosti, ljubezenske težave in košarkarski zapleti. Toda Ranta in druščina se ne dajo.

prejšnji članek
Plesen je zelo nevarna za naše zdravje zato jo moramo takoj uničiti. Preveri kako.
Zdravje
Plesen je zelo nevarna za naše zdravje zato jo moramo takoj uničiti. Preveri kako.
naslednji članek
Mihaela razkrila žalostno življenjsko zgodbo
Resničnostni šovi
Mihaela razkrila žalostno življenjsko zgodbo