stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Anita o skrivnostni napetosti z Andreo

28. 1. 2020; 06.58
Avtor: V.M.
sanjski-moški

Anita in Andrea foto: RTL

Pred kamero ni bilo tako opazno, a Anita Martinović je bila ena izmed najbolj priljubljenih deklet v šovu Sanjski moški. Z vsemi se je namreč odlično razumela in vešče skrbela za glajenje nesoglasij. Neuspešen je bil le njen odnos z Andreo, nad katerim je obupala tudi sama. Zakaj je bilo temu tako, izveste v nadaljevanju ...

Resničnostni šov Sanjski moški je zapustila 35-letna Anita Martinović, ki je kot kaže med dekleti pustila velik pečat. Doslej se namreč še ni odvilo tako pristno in čustveno slovo, dekleta so bila vidno žalostna, poslavljanju, tekom katerega ni manjkalo objemov in solz, pa se je pridružil tudi Mijo.

»Trudila sem se spoznati vsa dekleta v hiši ter prav vsako sprejeti skupaj z njihovimi napakami in vrlinami. Z Alenko in Emily sem se nekako karakterno najbolje ujela. Tudi Nuša mi je bila zelo draga, a ker sva iz različnih držav, je malo težje vzdrževati odnose. Posebno mesto v srcu imam tudi za Mihaelo, Julie in Saro. Pravzaprav so mi vsa dekleta zelo draga, vsaka na svoj način,« je po odhodu iz šova za hrvaški medij dejala Anita in nadaljevala, da le z Andreo nikakor ni uspela najti skupnega jezika, čeprav se na začetku ni zdelo, da bo tako.

Anita foto: RTL

»Pri naju dveh je bilo tako, kot da govoriva različna jezika. Ona ima neko svojo vizijo sveta in stvari okoli sebe, kot da živi v nekem balončku. Sprva sem mislila, da sem za nesoglasja odgovorna jaz, zato sem poskušala situacije reševati s pogovorom, ko pa sem ugotovila, da vsakodnevna napetost narašča tudi v njenem odnosu do ostalih deklet, sem prišla do spoznanja, da je to v naprej izgubljena bitka. Na koncu mi je sicer žal zaradi vsega, saj je dobro dekle, le živi v nekem svojem svetu,« je za hrvaški častnik pojasnila Anita in zaključila, da nesoglasij ne bi pripisala težavam s poznavanjem jezika, saj tudi Nuša in Julie ne govorita dobro hrvaško, pa so se kljub temu več kot dobro razumele.

prejšnji članek
Ljubezenska zgodba Kobeja in Vanesse
Svet slavnih
Ljubezenska zgodba Kobeja in Vanesse
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?