nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, je ...

jansa sarec-pl3 Reporter.si

Ker je Marjan Šarec skočil v prazen bazen, bo ...

spar, trgovina, domžale Svet24.si

FOTO: Je slovenske kupce zajela korona histerija?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

Nuši Rojs so se pravkar uresničile sanje!
| V.M.

Nuši Rojs so se pravkar uresničile sanje!

Nuša Rojs in Matej Mlađenović, PR

Nuša Rojs žanje pevske uspehe. Videospot za odmeven duet, ki ga je posnela skupaj z Matejem Mlađenovićem iz šova Poročil bom sina, je v samo dvanajstih dneh prejel več kot 100.000 ogledov! Midva sva dobitna kombinacija,' se veseli pevec.

Zvezdi dveh priljubljenih hrvaških šovov, Nuša Rojs in Matej Mlađenović, prekipevata od sreče in veselja. Pevca sta svetu nedavno predstavila svojo skupno pesem 'Izgubljeni', a kot kaže, sta se prej našla, kot pa izgubila, saj jima je s skupnimi močmi uspelo pritegniti sila veliko poslušalcev. Njun spot je v zgolj 12 dneh zabeležil več kot 100. tisoč ogledov, kar predstavlja velik uspeh tudi za bolj uveljavljene glasbenike.

»Zdi se, da je pesem sama po sebi našla pot do publike, glede na vse komentarje in odzive, pa lahko sklenem, da jim je zelo všeč. Iskreno, to sem tudi upal, saj sem v pesem vložil veliko dela, truda in ljubezni, zato me niti ne čudi, da so ljudje slednje tudi prepoznali,« pojasnjuje Matej in poudarja da je bila Nuša prava izbira za duet, katerega besedilo in glasbo je napisal sam.

»Nuša je dala v pesem celo sebe. Njena interpretacija je polna čustev – prav takšna, kot sem si zamišljal. Midva sva dobitna kombinacija! Upam, da ne bo ostalo zgolj pri tem in da bova še sodelovala,« je zaključil Matej.