nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ramsayevi vročekrvni izbruhi na Planetu

30. 1. 2020; 09.00
Avtor: V.M.
Gordon Ramsay

'Počutil sem se kot kup dreka.' foto: Profimedia

Na naše ekrane prihaja 10. sezona Kuharskega mojstra (MasterChef), ki se je v ZDA zaključila minulo jesen. Čeprav je Gordon Ramsay znan po vročekrvnih izbruhih, je v resnici med publiko in tekmovaci sila priljubljen. Vas zanima, zakaj?

V petek, 31. januarja, bo na Planetu prvi del najnovejše, 10. sezone ameriškega Kuharskega mojstra, katerega prepoznavni obraz je Gordon Ramsay. Nova sezona Kuharskega mojstra bo na Planetu kot doslej od ponedeljka do petka ob 17. uri.

Oddaje bodo popestrili zvezdniški gosti

V deseti sezoni Kuharskega mojstra (MasterChef), ki se je v ZDA zaključila minulo jesen, se v vlogi sodnikov vračajo Gordon Ramsay, Aaron Sanchez in Joe Bastianich. Veliko bo tudi zvezdniških gostov, tekmovalci bodo med drugim spoznali (in poskusili navdušiti) manekenko Alessandro Ambrosio in Nigello Lawson, najboljši pa bo na koncu prejel 250 tisoč ameriških dolarjev in možnost, da se izuri v restavracijah enega od sodnikov.

Gordon Ramsay 10. sezona foto: Planet TV

Zakaj je oddaja tako zelo priljubljena?

Kuharski mojster je izjemno priljubljen tudi zato, ker nagovarja vse ljubitelje hrane in pripravo jedi prikazuje na povsem drugačen način kot običajne kuharske oddaje, trdi Ramsay, ki je tudi izvršni producent oddaje. "Vsakdo, ki ima rad hrano, lahko v oddaji izve kaj novega," pravi in dodaja: "V oddaji tekmujejo amaterski kuharji s strastjo in željo, da bi postali najboljši. Svetujemo jim, vržemo jih v težke preizkušnje in na koncu se izkaže talent."

Delo z Ramsayem je v resnici zabavno in poučno

Čeprav je Ramsay znan po svojih vročekrvnih izbruhih, pa tekmovalci razkrivajo, da je delo z mojstrom pravzaprav zelo zabavno, saj je zelo pozitiven in ekipo vedno nauči kakšnega novega kuharskega trika. Ramsay se od obetavnih kuharjev prav tako pogosto poslovi s ponudbo, da jim pomaga pri iskanju dela in nekdanji tekmovalci zatrjujejo, da slavni chef drži svojo besedo.

Gordon Ramsay 10. sezona foto: Planet TV

Kaj se bo dogajalo v prvi oddaji?

V prvem delu 10. sezone Kuharskega mojstra, ki bo na Planetu že v petek ob 17. uri, se bo 36 kuharjev predstavilo trem sodnikom z željo, da bi se uvrstili med 20 najboljših. A da bi prejeli močno želeni predpasnik, bodo morali tekmovalci prestati avdicijo in navdušiti sodnike. Eden od tekmovalcev se bo tokrat že tretjič potegoval za možnost sodelovanja v oddaji, prav tako bodo svojo priložnost iskali nadobudni kuharji različnih poklicev, tudi ribič, študent s Harvarda, oblikovalka čevljev in nekdanja zasliševalka v vojski.

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?
naslednji članek
To je mišičasta lepotica, ki je omrežila britanskega pevca
Svet slavnih
To je mišičasta lepotica, ki je omrežila britanskega pevca